Luk

Bryllupsrejse til Afrika

Bryllupsrejsen

Afrika er verdens største kontinent og byder på et væld af fantastiske oplevelser. Skal bryllupsrejsen byde på safari, trekking eller måske hajdykning? Så bør du læse med her og få inspiration til en bryllupsrejse til Afrika.

bryllupsrejse-til-tanzania-med-africa-tours Bryllupsrejse til AfrikaBryllupsrejsen går til Tanzania
Forestil dig, at du ankommer til et hotel i bedste afrikanske stil, er beliggende på kanten af Ngorongoro-krateret med en udsigt, som mest af alt minder om en scene fra Jurassic Park. Næste dag bliver du kørt ned til selve krateret, og på bunden af Ngorongoro-krateret oplever du flokke af både zebraer, bøfler og massevis af flamingoer, som alle er i gang med at gøre sig klar til dagens bedrifter ved en af de mange søer.

Ngorongoro er navnet på det krater, som mange gerne vil opleve på en rejse til Afrika, men samtidig også har svært ved at udtale. Krateret er ubetinget et af verdens helt unikke naturvidundere, og for mange er det en af de safariparker, som bare skal opleves.

Krateret er beliggende i 2400 meters højde over havet, og som en del af det 8.292 km2 store areal udgør selve krateret blot 265 km2, hvor krateret er 20 km i diameter. Selve kraterkanten ligger ca. 600 meter over selve bunden af krateret, og det er på bunden af dette ubeskyttede krater, at du har mulighed for at opleve safari og masser af Afrikas vilde dyreliv. Ved Ngorongoro-krateret har du bl.a. mulighed for at opleve kraterets ”Big Five”, som her består af; den afrikanske elefant, vandbøflen, løven, næsehornet og leoparden, hvor ikke mindst det sorte næsehorn har en stor tiltrækningskraft, da det ellers er en yderst sjælden gæst i andre områder.

Scenen skifter over til en jeep. I er nu kommet til Serengetis savanne og stirrer ud i horisonten på udkig efter de vilde dyr. Få naturområder i verden har samme magiske klang over sig som Serengeti, og det bliver betragtet som verdens måske mest vildtrige område. Derfor har naturområdet op til flere gange dannet rammen om mange storslåede film.

Foruden den vidunderlige natur er Serengeti kendt for en helt særlig begivenhed. Den finder sted, når op mod halvanden million gnuer og over en kvart million zebraer indtager savannen i den årlige dyrevandring i jagten på føde og vand. Dette fænomen er også velkendt som den store Migration.

Dette er blot et udpluk af de unikke oplevelser, som en safarirejse til Tanzania byder på. Foruden safari byder Tanzania også på bestigning af Kilimanjaro, som er Afrikas højeste bjerg og er 5.895 meter højt– her har man bl.a. muligheden for at bestige bjerget via forskellige ruter, som hver især byder på unikke oplevelser. Tanzania byder også på flotte sandstrande på Zanzibar ved det Indiske Ocean, og Zanzibar er den perfekte måde at afslutte sin Tanzania safari med.

bryllupsrejse-til-kenya-med-africa-tours Bryllupsrejse til AfrikaBryllupsrejsen går til Kenya
Forestil dig, at du sidder i en komfortabel minibus, Din chauffør har lige slukket motoren og stilheden er øredøvende. Du kigger ud over horisonten, som ligger 80 km væk, og mellem dig og horisonten er du nu omringet af over hundredetusinde gnuer, blandet med både zebraer, løver, gazeller og utallige andre eksemplarer af Afrikas dyreliv. Kenya er i sandhed et paradis på jord, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve Karen Blixen Camp i Mara North – et privat safariområde beliggende med Masai Mara National Reserve som nabo. Masai Mara byder på fantastiske naturoplevelser, og er et hjemsted for mange af de populære og fascinerende store kattedyr inklusiv mange løver, de lynhurtige geparder og de mere sky leoparder. Men de store katte er langt fra det eneste, som Masai Mara har at byde på! Masai Mara byder også på den årlige migration, hvor op mod to millioner af hovdyr og klovdyr vandrer fra den store Serengeti National Park i Tanzania mod syd til Masai Mara i Kenya.

bryllupsrejse-til-zanzibar-med-africa-tours Bryllupsrejse til AfrikaAfslut bryllupsrejsen med smukke Zanzibar
Bryllupsrejsen skal naturligvis afsluttes med maner, og der findes ikke en bedre måde at holde bryllupsrejse på end ved først at have været vidne til Afrikas vilde og fantastiske dyreliv og så efterfølgende fordøje oplevelserne ved det smukke og krystalblå hav. Bare navnet Zanzibar giver så mange forskellige forestillinger og associationer om romantik, varme, palmer og fordybelse, som man kan forestille sig. Øen Zanzibar ligger blot ca. 40 km fra Tanzanias kyst og består af de to hovedøer Unguja og den mindre ø Pemba. På Zanzibar venter dig en fantastisk og fantasifuld verden lige under havoverfladen af det azurblå varme vand. At glide gennem det klare vand og blive ét med både dyrene og planterne, der er så smukke og farvestrålende, er en oplevelse, som ethvert nygift par gør give hinanden i bryllupsgave. Med én vejrtrækning kan du lade dig styre op og ned mellem Zanzibars koraller og mærke følelsen af fuldstændig vægtløshed.

Hvis du ikke allerede kan dykke eller snorkle, så bør du springe ud i denne unikke oplevelse. Tusindvis af smukke fisk og eventyrlige koraller har helt deres eget liv i dette vidunderlige univers.

Eller hvad med hajdykning?
Skal bryllupsrejsen eventuelt byde på action? Prøv kræfter med hajdykning og dykning med pelssæler ved Cape Town i det sydlige Afrika. Det er sæson for dykning året rundt omkring Cape Town, og højsæsonen for dykning med hvidhajen er fra maj til september. Hvem kan sige, at de har dykket med hajer på deres bryllupsrejse? En adventure-oplevelse, som vil blive et minde for livet.

Foruden hajdykning vil du også komme til at opleve Cape Town, som er hele verden i samme by. Oprindelig kun en handelsstation for søfarende på vej til Østen, men i dag er Cape Town en boblende international storby, der med sin gastronomi, cafeer og musik gerne vil blande sig med de allerstørste. Cape Town bliver kaldt for verdens smukkeste storby – og med god grund. En skøn blanding af kulturer, folkeslag og religioner, som du bare ikke finder andre steder i verden.

Velkommen til Afrika!

bestig-kilimanjaro-paa-bryllupsrejse-med-africa-tours Bryllupsrejse til Afrika