Luk

Mexico: Dreams Cancun Riviera Resort & Spa

Bryllupsrejsen

Strobel Travel har inviteret os til Mexico og det sidste stop på vores rejse er hotellet Dreams Riviera Cancun Resort & Spa. Vi har set mange skønne resorts, men indtrykket da vi kommer ind i den imponerende lobby og kigger hele vejen ned igennem det kæmpestore ressort – og havet der danner baggrund – er ganske enkelt imponerende og storslået.

DRERC_POOL5_1Vores ankomst er meldt ude fra portvagten, og en medarbejder tager imod os og fører os ned til indtjekning i Preferred Club. Kaffe, kage og lette snacks står og venter i den dejlige svalende oase. Vi får nøglen udleveret og begiver os til vores værelse, der rummer to queen size senge, stort skønt badeområde, med badekar og separat brus. På altanen, hvorfra der er udsigt til det store pool-område og havet, er der placeret en stor to-personers jacuzzi.

DRERC_PreferredClub_Terrace1_2A_new

 

Vi er efterhånden blevet eksperter i hurtig udpakning, så inden længe sidder vi på Seaside Grill og har bestilt frokost og en stor kold mexicansk øl. Det tegner til endnu et fantastisk ophold på et af hotelkæden Dreams Resort & Spa’s mange skønne hoteller.

 

 

Et imponerende bryllups-setup
Ret hurtigt går det op for os, at vi er havnet midt i bryllupsparadiset. Gazeboen, der er placeret med udsigt til havet, er ved at blive pyntet op. Blomster, stole, hvid løber og dekorationer gøres klar. Dreams Cancun - bryllup_cis_p0Gæsterne begynder at komme i deres fine sommerdress. Nu kommer gommen. Med sig har han ikke færre end fem best men, alle klædt i ens jakkesæt.

 

Nogle sveder rimelig meget i den varme sene eftermiddag. Imens bliver bordene til spisningen på stranden gjort klar. Folk er ved at forlade stranden og pool-området, men mange bliver hængende for at få et glimt af bruden. Så kommer de fem brudepiger i de flotteste rosa- farvede kjoler. Der bliver gjort noget ud af det. Til slut kommer bruden og hendes far. Langsomt går de gennem haven og op mod de ventende gæster og gommen. Endnu et stort bryllup på Dreams Riviera Cancun Resort & Spa.

 

Flere hundrede bryllupper finder hvert år sted på hotellet Dreams Riviera. Nogle små – andre med over 100 gæster. Brudeparrene kommer typisk fra USA eller Canada. 8-10 medarbejdere arbejder udelukkende med DRERC_HoneyMoonSt_OceanFront_1planlægning af de mange bryllupper. Gabriella Salinas står i spidsen, og da jeg møder hende til en snak, summer bryl- lupskontoret af aktivitet og brudepar, der netop er ankommet og er i gang med planlægning af de sidste detaljer.

 

Det bedste all-inclusive koncept
Dreams Riviera Cancun Resort & Spa er imponerende stort, men utroligt flot bygget og med masser af velplejede, blomstrende grønne oaser.

DRERC_CENTRAL DECK1A_1Hotellet er beliggende på en lækker strand med det fineste hvide sand. Restauranterne er intet mindre end fantastiske; italiensk, fransk, mexicansk, japansk eller internationalt, de har det hele og alt er super lækkert. Seaside Grill og Oceana byder på udendørs servering, og i Coco Café kan man nemt smutte ind og få sin favorit kaffe – måske med en lille kage til. Og det bedste af det hele – du skal ikke have pungen op af lommen. Faktisk er det svært at bruge penge på de hoteller, vi har besøgt, med mindre man tager på udflugt.

Det vælger vi at gøre dagen inden vores afrejse. Vi tager ind til Cancun og finder et par af de mest populære shoppingcentre. Her findes alle de store kendte brands til billigere priser end herhjemme. Cancun minder mest om en ameri- kansk storby i Florida. Store flotte veje med palmer, store malls og Starbucks og Dunkin Donuts er også i bybilledet. Men hvad gør det – de fleste danskere er alligevel lidt vilde med USA.

Dagene går alt for hurtigt, og det er tid til at pakke samme og rejse hjem. Alle på turen er enige om, at vi meget gerne kommer igen. Vi er faldet for Mexico. Nos vemos Mexico.

Hver eneste aften bød på nye gourmet-oplevelser. Det vil være unfair at nævne nogle restauranter frem for andre, men Sushien på Himitsu smagte himmelsk.

Hver eneste aften bød på nye gourmet-oplevelser. Det vil være unfair at nævne nogle restauranter frem for andre, men Sushien på Himitsu smagte himmelsk.

Vores tips:
All-inklusive på Dreams hotellerne kan ikke sammenlignes med all-inklusive på en almindelig charterferie. På Dreams hotellerne kan du bo i 8 dage uden at spise aftensmad på den samme restaurant, og alle som én har et højt niveau.

Vores indtryk af Mexico
Vi følte os bestemt trygge ved at færdes i Cancun-området. Det første, der slog os, da vi forlod lufthavnen og begav os sydpå mod Tulum, var den store sikkerhed alle vegne.

Området ved Ycutanhalvøen er nok mere amerikansk end det ”ægte” Mexico, men det er en overset perle i rejsemål, hvor man får mange naturskønne oplevelser og et meget højt serviceniveau alle steder.

Området mellem Cancun og Tulum er et af de mest eftertragtede feriesteder for amerikanere og canadiere, hvilket gør, at man ikke møder mange danskere – det ser vi som en fordel.

Vi vil til enhver tid anbefale Mexico til bryllupsrejser, særligt på Secrets eller Dreams hotellerne, for det er en meget stor del af deres koncept, og de er dygtige til det.

Turen var arrangeret af Strobel Travel i Aarhus, der er eksperter i bryllupsrejser og kender Den Mexicanske Riviera og Cozumel – og derfor kan råde og vejlede jer til den allerbedste bryllupsrejse.

Fire resorts i Mexico
Vores magasin BRUDEN tog sammen med Strobel Travel 
til Mexico og besøgte fire lækre resorts i Cancun og på øen Cozumel. Her mødte vi en fantastisk gæstfrihed og et meget højt serviceniveau, der overgår mange caribiske øer. Har man besøgt USA og er blevet begejstret for landet, men ønsker sig noget mere eksotisk på sin bryllupsrejse – så kan vi varmt anbefale Mexico. Et amerikansk islæt blandet med den varme mexicanske kultur giver en unik og spændende rejse på Den Mexicanske Riviera.

Læs om de andre resorts her.