Luk

Kom i kontakt med tusindvis af brudepar

Som annoncør hos Bryllup.dk kan I være sikre på at ramme jeres målgruppe lige i hjertet. Siden 1989 har vi afholdt over 400 bryllupsmesser i hele landet , udgivet magasinerne BRUDEN & GOMMEN i mere end 25 år og hjulpet mere end 200.000 brudepar med at finde leverandører til deres drømmebryllup.

Som Danmarks største (og første) arrangør af Bryllupsmesser er vi dit bindeled til en kontant strøm af brudepar, der er på udkig efter de perfekte leverandører og samarbejdspartnere til at gøre deres store dag uforglemmelig.

Hos Bryllup.dk ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at hjælpe mindre virksomheder med at få fodfæste – nogle af dem er i dag store, succesfulde virksomheder med bryllupper som kerneforretning.

Book en stand på én af vores Bryllupsmesser

I efteråret 2024 samt januar/februar 2025 er 6 nye Bryllupsmesser nu programsat, og I kan være med som udstiller. Her kan  spændte brudepar kan kickstarte deres bryllupsplanlægning. Med flotte Wedding shows, et væld af spændende og varierede udstillere, konkurrencer, gode tilbud og fantastisk stemning, er det en dag, som både brudepar og udstillere har meget stor gavn og effekt af.

Kommende Bryllupsmesser:

København Efterår 2024

15. september

Åben for standsalg - forhør om ledige stande.

København 2025

11-12. januar

Åben for standsalg - forhør om ledige brancher.

Aarhus 2025

19. januar

Åben for standsalg. Udsolgt for guldsmede, herretøj, bryllupskager.

Aalborg 2025

26. januar

Åben for standsalg. Udsolgt for guldsmede og herretøj

Vejle 2025

2. februar

Åben for standsalg. Udsolgt for herretøj, bryllupskager.

Odense 2025

9. februar

Åben for standsalg. Udsolgt for herretøj, guldsmede og venues.

BOOK DIN STAND NU

Myselfie.dk

“Da vi startede Myselfie fandtes der ikke en photobooth. Så da vi skulle i gang var det nærliggende at kontakte Bryllup.dk og komme med på en Bryllupsmesse”

“Messerne er et unikt sted og møde ens kunder”

“Vi har været rigtig rigtig glade for samarbejdet med Bryllup.dk. De har været en samarbejdspartner der med erfaring har hjulpet os med at positionere os i bryllupsbranchen og så er Bryllupsmesserne et rigtig godt sted at møde og komme i tæt dialog med ens kunder, og få kundernes feedback direkte.”

“Bryllupsmesserne har således været en del af strategien hos Myselfie helt fra starten – og vi blive ved med at deltage. Messerne er en fantastisk platform hvor vi kan møde kunder og ikke mindst vise vores produkt frem”

Se video

Thomas Bennedsen, CEO og partner Myselfie.dk

Mond.com

“Vi hos Mond of Copenhagen er utrolig taknemmelig for vores samarbejde med Bryllup.dk og deres fantastiske Bryllupsmesser rundt omkring i landet. Disse messer har givet os en uvurderlig mulighed for at møde kommende brudepar og introducere dem til vores unikke koncept og brand.”

“Messerne har styrket vores position”

“Bryllup.dk’s messer er utroligt velorganiserede og skaber en inspirerende og indbydende atmosfære, hvor vi kan interagere med brudepar på en personlig og meningsfuld måde. Vi har oplevet en betydelig interesse og engagement fra de besøgende, hvilket har styrket vores position i markedet og gjort det muligt for os at skabe mange værdifulde relationer.”

“Tusind tak til hele teamet hos Bryllup.dk for deres hårde arbejde og dedikation. Jeres platform har spillet en central rolle i vores vækst og succes, og vi glæder os til at fortsætte med at introducere kommende brudepar til Mond of Copenhagen gennem jeres fremragende arrangementer.”

“Vi er glade for at være en del af Bryllup.dk’s messer og ser frem til mange flere år med succesfuldt samarbejde.”

Michael Birch Jacobsen, Co-founder Mond.com

Annoncér i magasinerne BRUDEN & GOMMEN

Vores magasiner, BRUDEN & GOMMEN, er Danmarks eneste danskproducerede magasiner om bryllup. Her får læserne 2 magasiner i én med målrettet inspiration, tips og tricks til bryllupsplanlægningen, gode historier fra den store dag og det nyeste inden for bryllupsbranchen – 256 sider i høj kvalitet i et format der gemmes og læses igen og igen.

Som noget helt unikt udleveres BRUDEN & GOMMEN i goodiebags til alle besøgende på vores Bryllupsmesser. Det sikrer alle annoncører en særdeles stor effekt af deres annoncer og branding.

Reservér plads i næste nummer

Kontakt os på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk for at reservere plads i næste nummer. Næste nummer udgives i december og deadline for materiale til annoncen er den 15. oktober.

Annoncér online på Bryllup.dk

Bryllup.dk er vores online univers med over 273.000 årlige besøgende, hvor vi samler ALT, der handler om bryllupper, og eksponerer leverandører for brudeparrene.

Sådan kan du ramme målgruppen lige i hjertet:

  • Sponsorerede indlæg på vores populære bryllupsblog
  • Indlæg med konkret indhold og kort call-to-action i vores nyhedsbrev, som når ud til 8.700 modtagere
  • Annonce i leverandøroversigten
  • Tekstbanner
  • Topbanner

Kontakt os allerede i dag på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk og få et godt tilbud på hvordan bryllup.dk hjælper dig med at få flere bryllupskunder.

Klar til at tage skridtet videre?

Kontakt os i dag på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at nå ud til endnu flere brudepar med jeres fantastiske services eller produkter.

Vi ser frem til at høre fra jer!