Luk

Kom i kontakt med tusindvis af brudepar

Som annoncør hos os kan I være sikre på at ramme jeres målgruppe lige i hjertet. Siden 1989 har vi afholdt over 400 bryllupsmesser i hele landet, hjulpet mere end 200.000 brudepar med at finde leverandører til deres drømmebryllup – og så har vi i 2024 25 års jubilæum med vores bryllupsmagasiner.

Som Danmarks største (og første) arrangør af bryllupsmesser er vi dit bindeled til en kontant strøm af brudepar, der er på udkig efter de perfekte leverandører og samarbejdspartnere til at gøre deres store dag uforglemmelig.

Hos Bryllup.dk ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at hjælpe mindre virksomheder med at få fodfæste – nogle af dem er i dag store, succesfulde virksomheder med bryllupper som kerneforretning.

Book en stand på Bryllupsmesse

I 2024 afholder vi 5 messer, hvor spændte brudepar kan kickstarte deres bryllupsplanlægning. Med flotte Wedding shows, et væld af spændende og varierede udstillere, konkurrencer, gode tilbud og fantastisk stemning, er det en dag, som både brudepar og udstillere har meget stor gavn og effekt af.

Se vores kommende messer her:

København Efterår 2023

17. september

Messen er afholdt

København 2024

13-14. januar

4 stande tilbage

Aarhus 2024

21. januar

2 ledige stande tilbage

Aalborg 2024

28. januar

Udsolgt for herretøj, fotografer og guldsmede

Vejle 2024

4. februar

1 stand tilbage

Odense 2024

11. februar

Udsolgt for herretøj og guldsmede

BOOK DIN STAND NU

Annoncér i magasinerne BRUDEN & GOMMEN

Vores magasiner, BRUDEN & GOMMEN, er Danmarks eneste danskproducerede magasiner om bryllup. Her får læserne 2 magasiner i én med målrettet inspiration, tips og tricks til bryllupsplanlægningen, gode historier fra den store dag og det nyeste inden for bryllupsbranchen – 256 sider i høj kvalitet i et format der gemmes og læses igen og igen.

Som noget helt unikt udleveres BRUDEN & GOMMEN i goodiebags til alle besøgende på vores Bryllupsmesser. Det sikrer alle annoncører en særdeles stor effekt af deres annoncer og branding.

Reservér plads i næste nummer

Kontakt os på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk for at reservere plads i næste nummer. Næste nummer udgives i december og deadline for materiale til annoncen er den 15. oktober.

Annoncér online på Bryllup.dk

Bryllup.dk er vores online univers med over 273.000 årlige besøgende, hvor vi samler ALT, der handler om bryllupper, og eksponerer leverandører for brudeparrene.

Sådan kan du ramme målgruppen lige i hjertet:

  • Sponsorerede indlæg på vores populære bryllupsblog
  • Indlæg med konkret indhold og kort call-to-action i vores nyhedsbrev, som når ud til 8.700 modtagere
  • Annonce i leverandøroversigten
  • Tekstbanner
  • Topbanner

Kontakt os allerede i dag på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk og få et godt tilbud på hvordan bryllup.dk hjælper dig med at få flere bryllupskunder.

Klar til at tage skridtet videre?

Kontakt os i dag på tlf. 7642 8100 eller på kontakt@bryllup.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at nå ud til endnu flere brudepar med jeres fantastiske services eller produkter.

Vi ser frem til at høre fra jer!