Luk

Bryllup.dk – alt til din store dag 

Bryllup.dk er alt, hvad du skal bruge i din bryllupsplanlægning: Hvert år afholder vi de populære BRYLLUPSMESSER rundt omkring i Danmark, vi producerer magasinerne BRUDEN & GOMMEN, hvor du finder alt det nyeste inspiration til dit bryllup både fra lokale leverandører og fra hele verden og vi står bag den uundværlige bryllupsfoto app; Wedbox.

Vi sparer dig for dyrebar tid 

Desuden har vi en aktiv online bryllupsblog, hvor vi dagligt skriver massevis af indlæg, om de spørgsmål I som brudepar stiller i forbindelse med jeres bryllupsplanlægning. Vi researcher, og gør det nemt for dig at finde præcis de informationer du skal bruge på en nem måde. Vi er nemlig godt klar over, at tid er en mangelvare i bryllupsplanlægningen, og at de mange muligheder kan være enormt forvirrende at koge ned til, hvad ønsker VI til vores bryllup? Lad os levere nyttig info og inspiration til dig, mens du nyder tiden med din familie og afslapning.

Vi viser dig her og nu bryllupstendenser, der ikke behøver at koste en formue, men som gør et uforglemmeligt indtryk og får dine bryllupsgæster til at spærre øjnene op.

På bryllupsmesser, på tryk og online følger vi de nyeste trends, og viser dig, hvordan du gør dit bryllup smukt og hyggeligt – og ikke mindst til noget helt unikt.

Vi ser mulighederne 

De fleste bruger internettet når de skal søge information og inspiration, og det gælder også i bryllupsplanlægningen. Derfor er vores mål at være et velfungerende, overskueligt og moderne website for dig, vores gæst.

Vi giver dig et overblik 

Der er mange overvejelser forud for et bryllup – hvem skal levere maden, hvem skal spille musikken, hvor finder man brudekjolen osv. På shoppinguiden er det nemmere end nogensinde for dig at få et godt overblik over relevante leverandører i dit lokalområde og også andre steder.

På bryllupsmesserne kan du møde leverandørerne face-to- face, og finde ud af hvem I ønsker skal være en del af jeres store dag. Her vil det også være muligt at forhandle en god pris og lave særlige aftaler, så jeres ønsker kan imødekommes.

Vi vil gerne høre fra dig 

Vi er en portal med humor og kant og er ikke bange for at have en holdning til god og dårlig smag – Skriv til os, hvis du har noget på hjerte HER. Bryllup.dk har ét enkelt formål: At hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt.

Vi ønsker jer alle et uforglemmeligt bryllup – god læselyst og på gensyn!