UdstillerUnivers

Intet kan helt måle sig med de fysiske messer, men jeg har alligevel glædet mig rigtig meget til at byde alle jer udstillere indenfor i vores helt nye Online Messe Univers. Tiden in mente, så er vi sikre på at det vil være et stærkt supplement til jeres deltagelse på messerne, og et univers vi glæder os til at dele med fremtidens brudepar.

Introduktion til UdstillerGuiden

Få en introduktion til, hvor du bliver vist på UdstillerGuiden med din UdstillerSide og nyheder.

De besøgende kan sidde hjemme i sofaen og blive begejstret for alt det, de kan se og opleve på Bryllupsmessen. Den bølge kan du ride med på og trække besøgende til din stand.

Og som noget nyt bliver din UdstillerSide også vist på oversigten over butikker!

 

Video-vejledninger

1

Opret din bruger

2

Login og glemt password

3

Rediger din udstillerside

4

Opret nyheder

Messeinformation og praktisk info

Messetips

Her kan du snart finde messetips.

Billeder fra tidligere messer

Her kan du snart finde links til billeder fra tidligere messer.

u

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål om selve messen, så kontakt Tina Lemming på 7642 8100 eller kontakt@bryllup.dk 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Udstillerguiden, så kontakt dem på info@udstillerguide.dk eller 40 86 98 95. De sidder klar til at hjælpe dig!

VIGTIG INFO om Covid-19

På alle messer tager vi naturligvis højde for alle restriktioner og anbefalinger, de må gælde den på gældende messedag. Billetter vil blive opdelt i tidszoner, så vi helt tiden sikre os at max antal personer overholdes (messer er underlagt samme restriktioner som gælder i Storcentre). Vi sørger for, at både gæster såvel som udstillere kan føle sig trygge, ved at besøge vores messer.