Luk

Skønhed: Tips fra Kenny Alexandr

Skønhed

wedding_page1

Af: Kenny Aleksandr  Foto: Martin Bjørn Christiansen

Stylist & Makeupartist Kenny Aleksandr giver her sine bedste tips til, hvordan du lægger den perfekte makeup til bryllup og forbereder dig til den store dag. Er du en af de kvinder, der skal giftes indenfor den nærmeste fremtid og ønsker du lidt tips til den perfekte bryllups-makeup, samt do’s and dont’s? Så skal du læse med her!

“Husk at mærke efter din mavefornemmelse, når du vælger din kjole. Den skal afspejle dig og du skal have det godt i den, hvad end den er kort eller lang
– stor eller simpel.”

kenny

“Tøv ikke med at bruge en flot læbestift, så kan man også se dit smil på alle billederne. Øv dig evt. ved at gå med læbestift i ugerne op til dit bryllup – og nyd de mange komplimenter.”

Styling, Hår & Makeup: Kenny Aleksandr
Fotograf: Martin Bjørn Christiansen
Makeup assistent: Nanna Møller
Modeller: Emily Louise Salomon / Sally Munk Retpen / Stephanie Asi Brix
Alle kjoler er fra Casa Lezar
Alle smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen

Tema, årstid og ikke mindst tids-punkt spiller en stor rolle
Alt er jo individuelt, når det kommer til en dag som denne, og afhænger naturligvis af pigen, der skal giftes, typen af bryllup og naturligvis også om det er et inden- eller udendørs bryllup. Skal du kun have fokus på læberne og skal resten af dit look være nøgent og rent? Eller er du en pige med kraftige bryn, så kan det være en ide at have fokus på øjnene og blot bruge en læbepomade med lidt farve i – husk nu den vandfaste mascara! Mit vigtigste tip er, at du skal begynde at for-berede din hud allerede i ugerne op til festen. Drik masser af vand, spis sund mad, pas dine sengetider, få trænet og husk at rense, fugte og pleje din hud hver dag. Få evt. dine ansigtsbe-handlinger på skønhedsklinik i god tid, så din hud kan nå at tage imod behandlingen. Sørg for, at det er dig, som stråler og bærer makeuppen og lad ikke makeuppen overskygge dig. Det samme gælder for håret – det samlede udtryk skal understøtte din personlighed. Tænk over din kjoles udskæring og facon. Over-vej hvad, der klæder dig til hverdag og hvad, der passer til din kropsfacon. Husk, at hvidt frem-hæver mere end sort og andre mørke farver i hverdags-garderoben. Mit bedste råd er nok, at du har det dejligt og behageligt i kjolen. Du skal have den på hele dagen og man kan se på lang afstand, om en brud hviler i sit kjolevalg eller om der er noget som generer hende. Lyt til din mavefornemmelse – tag naturligvis råd til dig og husk så også at drømme en lille smule. Husk at nyde det hele i fulde drag. Glem Instagram og Snapchat for en stund og bare nyd nuet. Få en god veninde eller ven til at tage billeder for dig, så du kan kikke dine billeder igennem dagen derpå og genopleve den dejlige dag. På de følgende sider kan du se billeder af forskellige typer beauty. Her er det pigernes personligheder, der får lov til at stråle igennem. Hvis du vil se nogle af de bryllupper, hvor Kenny Aleksandr har stylet og stået for hår og makeup  så gå ind og læs mere på www.kennyaleksandr.com

wedding_page4

Noget jeg personligt syntes er vigtigt, er at få en brud til at stråle. Hvis du f.ek.s. har  fregner, så dæk dem endelig ikke til – men fremhæv dem. Hvis du har en gylden hud, så pas på, du ikke får oversminket den, så kommer den til at se grå og mat ud. Brug i stedet en rispudder eller en HD-pudder i T-zonen, det er med til at absorbere fedtet i huden, så du ser dejlig ud længere.

wedding_page3

Hvis du gerne vil have et simpelt look, kan nogle smukke øreringe og en kraftig læbestift være nok. Få evt. sat håret tilbage i en stram knold eller hvis du er korthåret, så få et wet look – det kan ofte også gøre dit look mere råt, hvis du ikke ønsker det skal blive for ’prinsesset’.

wedding_page6

Slør eller ej – det er jo en smagssag. Hvis din kjole er meget enkel kan et slør med
f.eks. blonder være en fin måde at gøre hele looket ekstra pyntet, uden det bliver for meget. Giv dine gæster noget med hjem. Det kan være et polaroid billede med jer og dem – eller hav et “fake” slør klar i noget billigt tyl som kan ødelægges efter brudevalsen.

ikke-navngivet-2Eye mask
Brug en øjenmaske om morgenen mens du barberer ben, lakerer negle eller bare nyder din morgenmad.
Fugtighedscreme, primer og læbepomade
En god base gør resultatet endnu mere smukt. Husk, at alle skal tage billeder af dig i dag, og mormor Ruth er måske ikke så godt til at bruge filtre.
En let foundation
Din hud skal helst se sund og frisk ud. Brug BB Creme. Eller din yndlings foundation, blandet op med lidt dagcreme.
Concealer
Brug concealer hvor der er behov og higlight lidt under øjnene, men pas på, det ikke bliver for massivt – du kunne jo komme til at fælde en tåre i løbet af dagen.
Pudder
Pudder med HD effekt er genialt i
T-Zonen så du ikke skinner, men ser smuk ud på alle billeder. Undgå at ramme dine kindben, så du får et naturligt shine i din hud der.
Flotte naturlige bryn
Naturligt markeret og børstet.
Øjenmakeup
Eventuelt lyse beige nuancer med
et let rosa skær.
Masser af vandfast mascara
Brug evt. en kunstig vippe. Mit tip er at klippe en hel over og kun bruge en halv vippe på hvert øje, det gør looket mere naturligt – især hvis du ikke går med meget makeup til hverdag.
Friske Kinder
Brug evt. creme blush og let highligter.
Læber der holder
I en farve eller naturlige, som evt. kan friskes op med lidt gloss i løbet
af dagen.