Luk

Sådan får du fantastisk hud inden brylluppet!

Skønhed

smuk hud

Man får desværre ikke fantastisk hud med smuk glød på én dag. Vi har talt med søde Louise fra klinikken www.biobeauty.dk, der tilbyder biopeelingsbehandlinger. Louise er uddannet ernæringsterapeut, og hun siger, at der er hjælp at hente hvis din hud trænger til kærlig pleje, inden din store dag, hvor du skal være centrum for alles opmærksomhed.  

Louise kender selv til at føle sig hæmmet af ens hud, og ved hvor meget det kan fylde. Derfor har hun et ønske om, at hjælpe andre i samme situation. Hun har brugt flere år på at tilegne sig sin store viden, og erfaring omkring hudproblemer.

Hudcellernes cyklus varer 28 dage, derfor anbefaler Louise, at man minimum 2 måneder før brylluppet, begynder at prioritere huden for at få det bedste resultat.

Nedenfor har vi samlet nogle af hendes gode råd til at få en smukkere hud.

8 uger inden brylluppet

Lav et kvalitetstjek af dine madvaner. Er der nogle fødevarer du kan øge eller minimere for at forbedre din kost? Begræns mængden af stivelse på din tallerken samt usunde snacks som chips, kager og slik. Erstat i stedet snacksene med sundere alternativer som mandler og nødder, der er spækket med sunde essentielle fedtsyrer. Din hud vil elske det! Sørg også for øge mængden af grøntsager – specielt forskellige typer af kål, da det understøtter den naturlige afgiftning i kroppen, der har betydning for huden. Øg også indtaget af omega3 fedtsyrer som du blandt andet finder i valnødder, hørfrø, pekannødder, pinjekerner og i fede fisk så som laks, makrel, sild, sardiner og ørred. Omega3 dæmper inflammation i kroppen, som ofte er en medvirkende faktor til hududfordringer.

Hvordan din fordøjelse fungerer har også stor betydning for huden. 70-80% af vores immunforsvar sidder i tarmene. Din fordøjelse er medvirkende til, hvordan næringsstofferne fra den mad du spiser optages. Huden er vores største organ, men det sidste organ der får næring. Jo bedre vores fordøjelse er, jo flere næringsstoffer vil nå frem til huden. Du kan øge mængden af gode bakterier i tarmene ved for eksempel at tage probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier.

Start allerede nu med at få nok vand – gerne 1½ til 2 liter om dagen, og mere hvis du sveder.

På dette stadie arbejder du indefra og ud, hvilket er essentielt for at have en sund og flot hud.

18954873_1960289887622446_7087989578746251074_o

Samtidig er det nu du skal have booket den 1 af dine 3 biopeelingsbehandlinger

Mere om hvad biopeeling helt præcis er, længere nede i artiklen.

5-6 uger inden brylluppet

Dette vil være et godt tidspunkt at få den 2. behandling.

Her midt i bryllupsforberedelserne, er det meget normalt at stressniveauet stiger. Når man er stresset, trækker man vejret mere overfladisk. De dybe vejrtrækninger mindsker ikke kun stress, det trækker også vores pH i en mere basisk retning. Det bevirker at udskillelsen af affaldsstoffer forbedres, hvilket har indirekte påvirkning af huden.

3 dybe vejrtrækninger 5 gange om dagen, er et godt udgangspunkt. Udnyt tiden når du for eksempel holder for rødt i trafikken, venter på bussen, koger vand eller inden du skal sove.

3 uger inden brylluppet

Der er en grund til, at det hedder skønhedssøvn, da det har mange positive effekter at få sovet nok.  Din hud regenereres og fornyes, når du sover. Hvilket vil give et mere friskt udseende og blandt andet mindske de mørke rander under øjnene. Det allerbedste vil være at gå i seng mellem klokken 22 og 23, og få minimum 7 timers søvn.

Bonusinfo: Når du sover nok, så mindskes trangen til stimulanser som kaffe, sodavand og søde sager, og det vil påvirke huden i en positiv retning.

På nuværende tidspunkt har du højst sandsynlig allerede fået 2 biopeelingsbehandlinger. Og sammen med Louise kan du vurdere om du skal fortsætte dine behandlinger.

2 uger inden brylluppet

Selvom stressen nok for alvor er begyndt at melde sig, så sørg for at holde fast i de gode vaner du har fået. Er der nogle af rådene du mangler at implementere? Så er det nu der skal sættes ind. Sørg specielt for at få tilstrækkeligt med søvn og drikke nok vand, hvis du ikke allerede gør det. Din hud vil takke dig.

På dette tidspunkt vil det være et godt tidspunkt at booke den sidste af de 3 behandlinger, hvis det er nødvendigt. Biopeeling er effektivt men skånsomt for huden, og der er i teorien ingen begrænsninger for, hvor ofte man kan behandles. Med biopeeling renses huden på et dybt plan, hvorved nogle kan opleve at huden slår mere ud i dagene efter en behandling. Dette er dog et positivt tegn. Afhængig af hvordan din hud reagerer i dagene efter behandlingen, anbefaler Louise dog, at man ikke får en biopeelingsbehandling alt for tæt på bryllupsdagen.

17916526_10155143560717645_500231854_o-min

Hvorfor er så mange vilde med biopeeling?

  • Biopeeling understøtter den naturlige afgiftningsproces i huden, ved at ”løfte” de døde hudceller op til overhuden, så de kan fjernes.
  • Fugter huden i dybden – hvilket er essentielt for hudens glød samt for at bibeholde og nære hudens elasticitet.
  • Forbedrer blodcirkulationen via iltning og øger dermed blodgennemstrømning – dette får huden til at fremstå sundere og mere frisk.
  • Den stimulerer kollagenproduktionen, så huden genvinder sin spændstighed
  • Behandlingen ”bader” dig i negative ioner, hvilket giver en genpolarisering af hudcellerne (vi udsættes for mange positive ioner i hverdagen, når vi sidder foran computer, tv og mobil – hvilket har en negativ effekt på huden).
  • Biopeeling kan reducere hormonpletter, pigmentforandringer samt reducere overfladiske ar, hvilket vil give en mere ensartet og glat hud.

Behandlingerne virker afslappende for kroppen, og efterlader ens hud babyblød og strålende.

Mange kvinder har været i Louises hænder og de bekræfter, at behandlingerne virkelig har hjulpet dem. Læs selv de gode anmeldelser på klinikkens Facebookside og hendes hjemmeside.

Du kan booke tid til behandling hos Louise HER. Vi har fået lov til at give dig 10% i rabat på den første behandling, hvis du skriver “Bryllup.dk” når du booker. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatordninger.

biopeeling