Luk

Smukfest 2019 endte med et rigtigt bryllup!

Underholdning

Smukfest 2019 var noget helt særligt for Michael og Shera Lin, og det var ikke pga. vejret, kan man vist roligt sige. David K, fra Herrernes Magasin, var øjenvidne til noget ganske særligt og helt ufattelig smukt på en ganske “almindelig” torsdag i det magiske Bøgeskoven. Han fortæller her om den helt særlige begivenhed han overværede. 

Romantisk Regn

Man siger at der er flere solskinsdage efter et regnfuldt bryllup. Da to fremmede, Michael og Shera Lin, søgte ly for regnen på Smukfest tilbage i 2017, var de på den! Deres liv blev ikke det samme. I dag, 2 år senere og på samme location, sagde de JA til hinanden i et stormfuldt vejr, flankeret af bass fra Smukfests Stjerne Scene og pop fra strandbaren. 

Netop denne umiddelbare stemning, at leve i nuet og acceptere det uformelle, definerer Shera Lin og Michael, og deres bryllup med så mange uforudsigelige faktorer.

Michael spejder efter sin brud i sekunderne før ankomsten. Han bider sig i læberne, væder dem, smiler ind imellem overdrevent; han er nervøs. Selv har han valgt en noget anderledes, men meget tilpasset lejligheden jakkesæt fra vores  Lords & Fools kollektion. 

Sheran Lin er på sin sidste rejse inden status som nygift. Den starter på Banegården, ned til Smukfest og igennem festivalpladsen og ned til søbredden hvor festivalgæsterne bader nøgne og beduggede, 50 meter fra Café Chaos, hvor bryllupsgæsterne venter spændt.

Det er noget af en brud der toner frem, jeg forstår godt Michaels bue spændte krop. Han skal giftes med en af pigerne fra Blomsterpige lejren.  Shera Lin´s brudekjole, hår og smykker efterlader indtrykket af en elverpige – en blond Ziggy Marley. Blomsterkransen trumfer fuldstændigt alle de kunstige kranse, som de festklædte gæster bekender kulør i. Festen synes allerede at være gået i gang inden ægteskabet er indgået. Det lugter bare af romantik og højt til loftet. Alle er grebet af den stemning der nu møder bruden på vej af den korte blomsterbladsgang op til gommen. 

Præsten Birgitte fra Køge, har skabt et alterlys og lyttet godt til brudeparret, for hendes historie er underholdende og nærværende. Hér ved Smukfest forsegles kærligheden imellem to mennesker med så meget kærlighed til hinanden til Smukfest til folket , at du nu har været med til festivalens første kirkelige vielse. Sikke et 40års jubilæum. Der er vist ingen grænser for, hvor smukt det er at være nygift og festivalgæst ved Skanderborgs sandede søbred.

ARTIKEL SKREVET AF DAVID K, HERRERNES MAGASIN