Luk

5 gode råd til hvordan du får mest ud af din myselfie

Underholdning

Det der i 2011 startede som en sjov idé, er i dag Danmarks mest populære photobooth – og et kæmpe hit til bryllup og fest. Hvis du ikke allerede har, så vil du helt sikkert i løbet af din bryllupsplanlægning støde på “myselfie“. Da herrerne bag myselfie tilbage i 2015 besluttede sig for at give den fuld gas med konceptet, kontaktede vi på Bryllup.dk Thomas og spurgte, om ikke myselfie skulle med på Bryllupsmesse. Og da ingen kendte konceptet på det tidspunkt, var det en oplagt mulighed for dem, til at vise alle kommende brudepar den nye myselfie photobooth til bryllup.

Annonce.

Hvorfor du ikke kan undvære myselfie til dit bryllup

Lige siden har myselfie været en fast del af Bryllupsmesserne i Danmark. Det har uden tvivl været med til at kickstarte og sprede photobooth trenden, der nu er en uundværlig del af virkelig mange bryllupper.

Og nu er det ikke meningen, at dette lille indlæg, skal være en guide til, hvordan du får succes som iværksætter – så lad os hurtigt springe videre til, hvorfor DU skal booke dig en lille myselfie til dit bryllup.

En myselfie photobooth skaber nok egentlig de bedste minder fra din fest og lader dine gæster tage sjove billeder, og i rigtig god kvalitet endda! Og så er den top underholdende. Men vigtigst af alt – så er den billig at anskaffe og nem at bruge. Hvis du ligesom jeg ikke orker at sætte dig ind i alt mulig teknisk sludder.

myselfie

Tina Lemming indehaver af Bryllup.dk og Bryllupsmesserne, var én af de første der så det store potentiale i MySelfie. I dag er MySelfie en fast del af messerne i hele landet.

Det eneste du i grunden skal sætte dig ind i, når du har booket og modtaget din myselfie med posten er at sikre dig, at du får mest muligt ud af den på jeres bryllupsdag. Følger du disse 5 meget vigtige tip, så bliver din myselfie til dit bryllup en ægte succes.

De 5 myselfie tips

1) Sørg for placere myselfie et centralt sted så folk kan se den og se at andre har det sjovt med at tage billeder. Glæden, smilene og de høje grin der kommer, smitter, og får flere til at tage billeder.

2) Præsenter myselfie for gæsterne! JA i velkomsttalen, invitationen eller sågar i menuen der ligger på bordene! Sørg for at fortælle dine gæster, at I ønsker, at de bruger myselfie, så I kan få en masse sjove minder fra dagen/aftenen.

3) Brug slideshow funktionen. Når du lejer en myselfie, får du helt gratis en slideshow funktion med. Det er en fed feature, så lad mig lige kort forklare. Den fungerer således, at hvis du kobler myselfie på wifi og samtidig har et TV eller en projektor der kan tilgå myselfies hjemmeside – f.eks igennem en computer, så kan du se alle billederne på storskærm med det samme! det er da sjovt! Slideshow funktionen viser de nyeste billeder først! Det er et super sjovt krydderi til din myselfie og skaber masser af grin!

4) Placer myselfie imod en fast bagvæg/baggrund. Det giver helt fantastiske billeder, at der er en baggrund til billederne. Det kan være alt fra en hvid væg til et af de flotte glimmer baggrunde som man kan tilkøbe. Baggrunden skal helst være så lys så muligt så du får de bedste billeder!

5) Efter festen så får du en 10% rabatkode til kvalitetsfotobøger hos CEWE. Brug denne lille bryllupsgave. Du vil elske at tage bogen frem igen og igen og kigge i den.