Luk

Skal vi have fyrværkeri til bryllup?

Underholdning

I lørdags var jeg til et helt særligt bryllup – et bryllup jeg sent glemmer.

Faktisk var hele dagen planlagt af gommen – hvilket stadig er meget sjældent – i hvert fald hos danske brudepar.

Og selvom det ikke var derfor, at jeg synes brylluppet var helt fantastisk, så er jeg sikker på at mænd bidrager på deres helt særlige måde til bryllupsplanlægningen. De kommer med gode vinkler og inputs, som vi kvinder måske ikke lige har tænkt på.

Men hvad var det så der gjorde lige netop dette bryllup til noget helt særligt for mig som gæst?

Det var, at jeg både kunne se og mærke at brudeparret havde lagt sjæl og kærlighed i hele det fantastiske arrangement.

Der var tænkt på alt, og de små fine detaljer, både dem jeg nemt kunne lægge mærke til og de mere skjulte var planlagt og tænkt over.

Velkomsten i de smukke omgivelser, maden der var blevet kælet for, borddækningen, hvor der virkelig var tænkt på at skabe stemning og på at vi gæster skulle hygge os, de smukke blomster, gæsterne der havde gjort sig umage med deres taler og indslag. Det var altsammen noget der virkelig bidrog til den gode stemning til brylluppet. Ja og så det pragtfulde vejr selvfølgelig.

Men prikken over i’et for mig var det der skete lige efter brudevalsen.

Mens vi stod der, ude i mørket med vores stjernekastere og brudeparret havde danset blev det vildeste fyrværkeri show igangsat. Og det var simpelthen så smukt og romantisk. Det var alle vi gæster i hvert fald enige om, og også en super fin overraskelse.

Regler og sikkerhed

Der er selvfølgelig helt særlige regler og andet du skal være opmærksom på, når du vil have fyrværkeri til bryllup. Men vælger du en dygtig leverandør, så har de heldigvis styr på det. Så du kan roligt overlade al ansvaret til dem.

Hvis du spørger mig gør et romantisk fyrværkerishow en fantastisk dag endnu mere uforglemmelig. Fyrværkeri er samtidig super god underholdning til bryllup, og det giver nogle virkelig flotte og anderledes bryllupsbilleder. Og så koster det faktisk ikke en bondegård.