6 tips INDEN du tager på bryllupsmesse!

Planlægning

Er I ved at planlægge bryllup, så vil jeg helt sikkert anbefale jer at tage en tur på bryllupsmesse! Ikke nok med at du på bryllupsmesse møder en masse gode og seriøse leverandører, face to face, men du får samtidig den nyeste inspiration og masser af gode ideer. Men du får mest ud af messen, hvis du er lidt forberedt hjemmefra, så jeg har samlet 6 gode tips til jer, så både brud og brudgom får mest muligt ud af at være på bryllupsmesse.

 1. Det praktiske – Dan dig et overblik de udstillere, som kommer på messen. Noter tidspunkter for modeshows og andre arrangementer på messen, som du ikke vil gå glip af. Undersøg parkeringsmuligheder og tjek åbningstiderne for messen.
 2. Vær forberedt – Book din billet i forvejen og overvej, hvad du gerne vil nå at se på messen. Det er så ærgerligt at gå fra messen og føle at du stadig havde 1000 ting du ikke nåede at se, eller leverandører du ikke nåede at tale med.
 3. Dress for success – Tænk over dit valg af påklædning til messen. Du kommer til at gå rigtig mange skridt, så overvej dit fodtøj. Er du brud, og ved du, at du skal prøve brudekjoler, så husk at tage et par stilletter med. Husk din kalender, i tilfælde af at du skal booke aftaler med leverandører. Husk også dankort og lidt kontanter, så du kan gøre brug af de gode messetilbud med det samme. 
 4. Hold dig ikke tilbage – Udstillerne er der for at vise og fortælle dig, hvad de kan tilbyde dig, så hold dig ikke tilbage fra at spørge dem. De er eksperter i det de sælger og de vil elske at svare på alle dine spørgsmål. Hav nogle spørgsmål klar hjemmefra, hvis du er meget målrettet og vil have mest muligt ud af din tid. 
 5. Tag notater – Du tænker måske at du godt kan huske alle de ting du får at vide ved de forskellige stande og alle de overvejelser du gør dig undervejs – men det kan du helt sikkert ikke. Tag notater undervejs og brug smileys sammen med dine notater for at udtrykke hvilken mavefornemmelse du havde omkring det og det. Når I så kommer hjem, kan I sammenligne jeres notater og smileys og så har I et godt udgangspunkt til den videre planlægning. 
 6. HYG dig – Når alt det praktiske er på plads, kan du slappe af og nyde en dag med bryllup på hjernen. Smag, se og rør og sug alle indtryk til dig. 

SE HER HVOR OG HVORNÅR DU KAN KOMME PÅ MESSE!

 

4 svar til “6 tips INDEN du tager på bryllupsmesse!”

 1. Vibeke siger:

  Jeg har svært ved at finde et program over messen. Tidspunkter for shows osv. Har du et link eller forslag til hvor jeg kan finde det?

 2. blank Vibeke Mie Skov siger:

  Min kommende mand og jeg var til bryllupsmessen i lokomotiv værkstedet i september måned og fik 2 billetter udleveret ved indgangen, kan de bruges til messen d. 13 eller 14. Januar? Eller skal man købe nye billetter?

  • blank Saba Damgaard siger:

   Hej Vibeke
   hvis I havde købt billetterne online så gælder de også til den 13-14. januar. Men hvis I købte billetterne ved indgangen til en billigere pris, så gælder de ikke:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *