Luk

Sir Juke spiller til dine festsange

Blog
Sir Juke Jukebox

“Sofacyklen” eller “Det Hammer Hammer Fedt”? Sir Jukes spiller til alle festsange.

Livemusik til bryllupper kan være dyrt, og derfor kan det være smart at leje en jukebox, hvis man skal holde bryllup med et lille budget. Dette kan dog afføde et problem; hvem skal spille til Farmors omdelte festsang på ikke mindre end 12 vers skrevet på Fra Engeland til Skotland?

Byd velkommen til Sir Juke. Dette kunne være navnet på en lille halvskaldet suppe-steg-og-is pianist i pallietjakke – som ikke er nærig med, at trykke på tangenten, der udløser dåselatteren efterfulgt af et sus fra gud ved hvilket hav.

Han kan alt

Men Sir Juke er en ny smart opfindelse, nemlig en jukebox, der kan afspille de klassiske melodier til festsange.

Udover at kunne benyttes som helt almindelig jukebox, kan du nemlig indtaste hvilken melodi du ønsker afspillet, samt hvor mange vers du ønsker. Sir Juke tillader endda skålepauser. Lige noget for alle os festsangeglade danskere.

Gem for guds skyld koden!

Derudover er man sikker på, at få musik til enhver smag med mulighed for at lave playlister, hvor man kan se, hvor lang tid der er til en bestemt sang. Og det bedste af det hele er, at ved nyt sangvalg, skal der indtastes en kode, som man ikke nødvendigvis behøver at dele med sine gæster. Halleluja. Tænk alle de fester, hvor man har været tvangsindlagt til at høre 20 sekunder af hver sang fra skiftende, mere eller mindre selskabeligt overberislede, gæster, der agerer DJ’s!

Så er det blot med at komme i gang med at skrive 20 vers til din udkårne  på ‘Jeg er havren’. Sir Juke er klar til at spille til.

Du kan leje Sir Juke hos Jukeboxpressen, der leverer til hele landet, læs mere på Sir Jukes hjemmeside her..