Luk

8 følelser du gennemgår op til dit bryllup

Blog

ægtepar der føler glæde på stranden

At planlægge et bryllup byder på meget. Særligt byder det på en rutschebanetur af forskellige følelser, som du måske kun oplever få gange i livet. Især i de sidste uger og dage op til selve brylluppet, oplever de fleste, at adrenalin får dem til at føle ting, de ikke helt kan placere, eller ved hvad de skal gøre ved. Det er ikke usundt, og det går også over igen, men alligevel er det godt at være opmærksom på det, og være klar over, hvornår du er i hvilken fase, så du kan handle ud fra det.

En emotionel rutschebanetur

  • Den første følelse de fleste mærker i starten af deres bryllupsplanlægning  er GLÆDE.  I har besluttet jer for at sige JA til hinanden, for resten af livet. Og hvis I ikke allerede er bedste venner, så er vejen nu banet for at I helt sikkert bliver det. I går en dejlig tid i møde, og den følelse I har nu i starten, er en følelse der er værd at huske og mindes, når det hele føles lidt presset.

 

  • Mens planlægningen skrider frem, vil familie, venner og andre måske forsøge at hjælpe. Måske vil I føle at de blander sig for meget, og det kan give en følelse af FRUSTRATION. Små ting, kan blive blæst op til noget stort i takt med at den store dag nærmer sig og der skal tages stilling til mange ting. Husk at trække vejret dybt – mange gange, og få luft for dine frustrationer hos en du er tryg ved. Læg det derefter bag dig, og dvæl ikke ved det, da det kun vil gøre dig endnu mere frustreret.

 

  • Den ekstra tid du skal bruge på at undersøge, tale om, beslutte, og de mange forskellige møder med leverandører kan munde ud i sene aftener og tidlige morgener. Det giver en følelse af UDMATTELSE og af ikke at have tid nok til det hele. Det er ikke så mærkeligt. Bryllupsplanlægning er næsten fuldtidsarbejde, og derfor er det meget vigtigt at du planlægger dine opgaver og tid nøje, så du ikke bliver overvældet og mister glæden ved noget, som skal være sjovt!

 

  • Som tingene skrider frem, og du får sat nogle flueben ud for de mange forskellige ting på din bryllups to-do liste,bryllups to-do liste, vil du føle tilfredsstillelse. Du vil mærke STOLTHED over at have lukket nogle aftaler, booket drømmestedet, måske endda til en bedre pris end du havde regnet med osv. Nyd dine små og store sejre og fejr hver eneste as you go.

 

brudepar der sidder sammen

 

  • Det er helt almindeligt at føle sig lidt TRIST, særligt når den store dag er meget tæt på. Det har måske været en lang og hektisk periode med planlægning, økonomi, og familie og venner der stiller spørgsmål. Og som dagen nærmer sig, kan selv de mindste ting gøre dig trist. Det er helt normalt, og højst sandsynligt ikke noget, du behøver at bekymre dig alt for meget om. På din bryllupsdag har du sikkert glemt alt om at du var trist i en kort periode.

 

  •  Der er en del opgaver, som ikke kan tages hånd om før helt op til brylluppet eller endda på selve dagen. Det kan gøre dig lidt DESPERAT at få de sidste ting til at falde på plads, med kort tid til brylluppet. Multitasking vil nå et helt nyt niveau på dette tidspunkt. Hvis du kan komme afsted med det, vil det være en rigtig god idé at tage fri fra arbejde i dagene op til brylluppet og skrue ned for de sociale aktiviteter.

 

  • Nerverne vil sidde uden på tøjet i ugerne op til brylluppet og du mærker måske FRYGTEN sætte ind nu. Hvad hvis restauranten bryder i brand og vi er nødt til at finde et nyt sted at holde festen, hvad hvis jeg sover over mig på bryllupsdagen, eller fotografen ikke dukker op. Ja alle mulige tanker kan dukke op i dit hoved, og de fleste af dem er ikke noget du behøver at bekymre dig om. Langt de fleste brude tænker tilbage på deres bryllupsdag som en fantastisk dag der gik ligesom de ville have det.

 

  • Det er dagen som du har drømt om og nu er du for alvor SPÆNDT. Det føles måske lidt surrealistisk at din bryllupsdag endelig er her. Men nyd den. Alle brude siger, at det hele går så hurtigt, og før du ved af det, sidder du tilbage og ønsker at du kunne gøre det hele igen. For i virkeligheden har hele turen, med alle følelserne, været det hele værd.