Luk

Kreativt boho-bryllup i baghaven

Real life bryllupper

Foto: Simon Testrup

Vi er

Thomas & jeg har været kærester i  2 år, forlovet i 5 og vi har 2 børn sammen. Og lige her midt i 7-års krisen havde vi altså tænkt os at gifte os, fordi vi vidste, at det skulle være os resten af livet. Vi havde mødt hinanden igennem fælles venner og ca. 7 måneder efter blev jeg gravid. Da jeg havde født Zoey, og vi skulle have taget nyfødte billeder af hende, overraskede Thomas ved at gå på knæ, lige der foran kameraet, d. 12.12 2012 kl. 12:12:12. Hvert år derefter begyndte vi at planlægge bryllup, men det passede bare aldrig helt ind. Først købte vi hus, fik endnu et barn, renoverede hus, købte et nyt hus, ændrede karriere osv. Men endelig i år 2018 var vi klar!  

Vielsessted

I baghaven. Vi havde bygget vores egen port og pyntet den med det smukkeste chiffon-stof i sart rosa. Derunder blev vi viet imens min veninde og hendes kæreste sang Perfect med Ed Sheran.    

Feststed

I baghaven. Vi lånte et telt af en i familien, bestilte borde og stole ude, lejede smukke krystalglas i sart rosa, kongeligt porcelæn med guldkant og matchende bestik og med masser af vilde blomster og tidsler, for at skabe den perfekte boho-stil. 

Det bedste øjeblik på dagen

Det allerbedste øjeblik var, da jeg kom gående på stien langs vores hus med min far ved min side. Mine børn og min søster gik lige foran, og jeg var så nervøs og spændt. Jeg trådte op på terrassen, og der stod alle vores venner, familie og mine kollegaer. For enden stod Thomas med tårer i øjnene, imens min veninde sang Perfect af Ed Sheran akkompagneret af sin kæreste som spillede guitar. Lige der, i det øjeblik var jeg helt igennem lykkelig, og vidste at jeg havde fundet den rette at gifte mig med.

Vores råd til andre brudepar

Uddeleger! få hjælp fra venner og familie og brug lidt ekstra penge på at få ting leveret og afhentet, specielt hvis I planlægger et bryllup hjemme, hvor I selv skal ud at skaffe alt. Jeg ville lave alt selv, og i ugerne op til brylluppet løb jeg rundt for at nå det hele, og i dagene op til brugte vi dage og nætter på opstilling, afhentning af service, stole, gulve, mv. Det var ret stressende, og jeg ville ønske, at jeg havde betalt mig fra noget af det, så jeg kunne bruge tiden med min mand og børn i stedet.

Noget der gik galt! 

Vi havde et halvt år op til brylluppet lavet planer for, hvad vi skulle gøre, hvis det begyndte at regne. Men sommeren 2018 viste sig jo fra sin allerbedste side. Så i stedet for paraplyer og regnslag måtte jeg lave skyggeområder, bestille 50 kg. ekstra isterninger og græsset, ja det var helt dødt. Det jeg dog var mest ærgerlig over, var ændringen af bryllupskagen dagen før. Det var så varmt, så smørcremen ville smelte imellem den 4 etager høje bryllupskage og i værste fald glide fra hinanden. Så i sidste øjeblik måtte vi ændre den, stille den på et stativ og finde ekstra blomster, så den alligevel blev, som jeg havde drømt om.

Noget der betød særligt meget for os på dagen! 

Det var i sandhed vores drømmebryllup. Vi lavede alt selv, da vi har firmaet www.creativewood.dk. Lige fra laserskårede bordkort, med gæsternes egne navne, skilte, udviklede drinksopskrifter, lavede aktivitetstavler til børnene og havde vores tætteste venner og familie omkring os. Vi gik ikke så meget op i traditioner, men vægtede en god fest højest. Vi slog søm i en træstub, dansede limbo til langt ud på natten, og havde verdens bedste fest.

Foto: Simon Testrup

Foto: Simon Testrup

Foto: Simon Testrup

Foto: Simon Testrup

Foto: Simon Testrup

Foto: Simon Testrup