Luk

Årets bryllup – Mascha Vang

Real life bryllupper

Annonce

Mascha Vang er den 2. august 2022 blevet gift med hendes husbond Troels Krohn Dehli. Brylluppet blev holdt på Holckenhavn Slot i Nyborg.

Mascha Vangs kjoledrømme er gået i opfyldelse i samarbejde med Panayotis Brudekjoler i Vejle, og Mascha har valgt tre helt unikke kjoler. Det ses sjældent at bruden vælger tre kjoler, selvom det bliver mere og mere almindeligt at vælge to kjoler til den store dag.

Gennem hele processen har der været et tæt samarbejde mellem Panayotis Brudekjoler og Mascha Vang samt designerne. Panayotis’ Floormanager Veronika har hjulpet med alle steps – helt fra første møde, hvor stilen for kjolerne blev lagt, og til selve bryllupsdagen.

Veronika fortæller om oplevelsen:

“Processen med Maschas kjoler har været fantastisk fra start og til slut. Det har været helt unikt. For mig personligt, har det handlet om at lytte til Mascha, guide hende, og ikke mindst gøre det hele så nemt som muligt. Det er vildt at se tegningerne, fra de første møder, blive til færdige kjoler i sidste ende”

Her får du beskrivelser af  Maschas 3 kjoler:

  • ^ Første kjole er en elegant havfrue kjole som Mascha bærer til vielsen og under receptionen. En brudekjole med en masse smukke detaljer, kreeret i Mikado. Designer Alejandro Resta beskriver kjolen som “Neutral elegance – en simple havfrue kjole med smuk v-udskæring og et helt unikt langt slæb”
    Alejandro har sit atelier og showroom i Valencia i Spanien, hvor han har designet kjoler til kendisser som Paris Hilton, Monica Naranjo, Ana Obregon og nu Mascha Vang.

  • ^ Anden kjole er dansk designet af Atelier Panayotis. En blød kjole, med en smuk og elegant blonde, samt små delikate perledetaljer. Kjolen skal Mascha bære under deres bryllupsmiddag. Det er en helblondekjole med stor vidde i skørtet, men silhuetform i underskørtet. Pyntet med perler og sten i taljestykket der vandrer op ved barmen.
  • Tredje kjole har vi desværre ingen fotos af. Den er til efter brudevalsen – der hvor festen for alvor begynder. Alejandro beskriver kjolen som “En kjole dækket i glimmer og glitter, som er håndsyet på tyllet. Kjolen markerer Maschas smukke silhouette, og er prydet med fine, hvide strudsefjer”

 

Panayotis Couture er en pakkeløsning

Det som tilbydes ved Panayotis Couture er helt særligt, og kjolen vil altid blive tilpasset til den enkelte brud. Drømmer man om en skræddersyet pakkeløsning, hvor drømme kommer til virkelighed, er Panayotis Couture den perfekte mulighed.

Processen starter i Drømmenes Teater i Vejle, hvor der blive sat et møde op med vores drømmetyder. Her fastsættes der stil, prøves kjoler og meget mere.

Efterfølgende vil der være et møde med designteamet, hvor de første skitser og moodboards blive lavet. Panayotis Brudekjoler har både et spansk og et dansk design team, som vælges alt efter brudens ønsker.

Til sidst prøves de færdige første udkast til brudekjolen, og der laves tilretninger. Alle prøvninger vil som udgangspunkt foregå i Drømmenes Teater i Vejle, men kan også være ved Alejandro Atelier i Valencia, Spanien. Det giver mulighed for en intensiv og unik rejse.

Du vil have din egen påklæderske på bryllupsdagen. Hun vil hjælpe dig trygt i kjolen, og vil assitere ved skift til kjole nummer to eller tre.

Som Panayotis Couture brud er alt muligt, og kjolen (eller kjolerne) vil blive lavet 100% efter dine ønsker.

Panayotis Brudekjoler er en del af hele designfasen, og de hjælper med alt fra den skræddersyede kjole til tilbehør. Hele processen er individuel, og de tilpasser den til brudens unikke behov og ønsker.

Rent praktisk:

  • Panayotis Couture kjole designet af Alejandro Resta koster fra 75.000 kr.
  • Panayotis Couture kjole fra deres egen Atelier Panayotis koster fra 40.000 kr.
  • Samlet pakke vil varierer alt efter behov, antal kjoler, rejser osv.

Panayotis Couture er til bruden som ønsker en VIP behandling gennem hele processen med at få skabt sin drømmekjole(r)

 

Læs mere: 5 brudekjole tendenser til 2023! Se dem her »

Læs mere: Læs her Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen »