Luk

Det her skal du ikke give som gave til gæster!

Bryllupsgæsterne

vino-jute-wine-bags-min

Populær, men ikke nødvendigvis god gave til gæster

Det er virkelig en god ide med en lille gave til gæster på jeres store dag. Men desværre er de mest populære ting, man normalt vil give som favor æsker, slet ikke noget dine gæster kan bruge, eller vil huske eller som overrasker dem positivt! Tag for eksempel små ting med jeres navne og bryllupsdato indgraveret, det være små rammer, glas, en pen osv. Det er super hyggeligt for JER, men hvad kan gæsten bruge en pen med JERES navne og bryllupsdato indgraveret i til?

Eller tag f.eks. klassikeren – æsken med mintpastiller, mintbolscher med noget der minder om chokolade i, eller noget lignende – det minder mest af alt om noget der står på skranken i den lokale bank eller når man er til læge – og så smager de jo heller ikke særlig godt.

Og jo, det er selvfølgelig tanken der tæller – men der er virkelig mange andre gode alternativer til de ting, vi normalt giver i gave til vores gæster, noget som de rent faktisk kan bruge, en personlig hilsen fra jer til dem – det er noget der vil noget!

gaver til gæster

4 ting du fint kan give som gave til gæster – som en dejlig overraskelse

Når man nedgør en ting, må man jo hoste op med et bedre alternativ. Det vil jeg så gøre her! Her får du 4 forslag til hvad du kan give gæsterne som gave, som med 100 % garanti vil overraske og glæde dem! De vil føle, at det er en personlig gave til dem. Du skal tænke i goodiebag!

Ideerne er baseret på, at du gør brug af de hyggelige lokalbutikker i dit område. JA det har jeg nævnt før, men jeg synes det er så vigtigt, at vi støtter vores lokale butikker, som gør det rigtig godt og giver os lækre specialvarer. Og nej, det behøver ikke at blive en dyr post i bryllupsbudgettet – man kan gøre det som et DIY projekt, måske i forbindelse med en hygge aften med dine brudepiger inden brylluppet.

Her kommer så i tilfældig rækkefølge:

  • En lille bog med kærlighedsdigte – pak den ind i noget smukt japansk papir, og læg en til hver gæst. Det er tidsløst og enkelt
  • En gave som gæsten kan spise med det samme, f.eks. hjemmebagte småkager fra din lokale delikatessebutik og en lille dåse lækker marmelade eller lemon curd (de små portioner – ikke en 500 grams bøtte:-)) Læg det hele i en æske eller en lille brun genbrugspose og giv væk
  • Miniature flasker med god vin (gerne vin fra lokalområdet), sæt evt. en etikette på med hver enkelt gæsts navn, så kan de bruges som bordkort også. Du kan også vælge at have dem i en kurv som du får en brudepige til at dele ud til bryllupsgæsterne.
  • Lav en lille pose med forskellige lokale produkter i, både spiseligt og ikke spiseligt. Igen kan du få hjælp nede i din lokale delikatessebutik. Og så har Søstrene Grene jo masser af lækre poser, snor, og bånd til at lave en fed goodiebag.
  • Specialøl med personlig etikette Crafted By er et bryggeri hvor du selv brygger øllen og designer etiketten, og derefter får du den sendt til hoveddøren. Du bestemmer bitterhed, farve, styrke og ekstra smag. Derefter vælger du, hvad der skal stå på etiketten: Der er både plads til et navn på øllen samt et navn på den person der er brygget af. Se personlige øl HER

 

 

 

 

 

 

Hvad vil du give i gave til gæsterne?

Skriv en kommentar og del med os.