Luk

Her er 10 eventyrlige bryllupslokationer!

Bryllupslocation

 

bryllupsrejse fillippinerne

Drømmer du om bryllupslokationer i urbane og rustikke omgivelser, eller er du mere til romantik ved vinmarker og sydlandsk charme? Foretrækker du bølgeskvulp og palmesus eller skal dit bryllup foregå i historiske omgivelser?

Da Prins William giftede sig med Kate Middleton lød regningen på 200 millioner kr. Så meget er det de færreste, der har råd til at ofre på deres bryllup. Men alligevel kan man med lidt kreativitet og god vilje, få meget mere bryllup for pengene. Et sted man dog ikke vil spare på er lige netop det sted hvor brylluppet skal holdes. Det er bare så vigtigt, at omgivelserne er helt rigtige og skaber den stemning, man som brudepar ønsker for dagen. 

Med Airbnb har du mulighed for at iscenesætte dit bryllup i anderledes og lokale omgivelser – på steder, du aldrig havde forestillet dig mulige. Fra naturskønne bondegårde og eventyrlige hytter, til romantiske slotte og villaer på en klippetop. Sæt scenen til dit livs mest romantiske ”ja”, og byd dine gæster velkommen i hjemlige omgivelser på ukendte egne.

Airbnb har faktisk mere end to millioner værter i over 191 lande – du skal bare vælge ”egnet til begivenheder” under husregler, når du søger. Hvert hjem har sine unikke særpræg og fordele, og din vært kan hjælpe dig med at skræddersy lokale oplevelser.

 

Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Her er 10 eventyrlige bryllupslokationer

1.    Italiensk stenhus under den toscanske sol, Italien

2.    Majestætisk herregård i Suffolk, England

3.    Romantisk villa med udsigt til Det Ægæiske Hav, Grækenland

4.    Slot i det skotske højland, Skotland

5.    Arkitektonisk perle i historisk fransk landsby, Frankrig

6.    Adelig villa i italiensk bakketopby hos lokal vinbonde, Italien

7.    Ekstravagant Duplex Penthouse i storbymetropol, Tyskland

8.    Bondegårdsparadis i historiske og luksuriøse omgivelser, Belgien

9.    Autentisk Catalansk villa omgivet af vinmarker, Spanien

10.  Magisk have med udsigt over San Fransisco, USA