Luk

Moderne blomsterkunst med former, kontraster og farver

Brudebuketter

Foto: Andreas Pless og Nikolaj Vig

Skrevet af Tina Lemming og Holly Flower Studio

Anne-Katrine og Rebecca sætter en dyd i at have en tæt personlig relation til alle deres brudepar. At arbejde med forskellige former, kontraster og farver er noget de elsker. De vil gerne være med til at udvikle den moderne blomsterkunst og bruger derfor deres faglige viden samt inspiration fra hele verden.

Holly Flower Studio et nytænkende blomsterværksted stiftet af to meget forskellige kvinder, som altid har haft det tilfælles, at de elsker og brænder for blomsterfaget – begge med stor sans for æstetik og konceptudvikling. De er især inspireret af international blomsterkunst og trækker tendenser fra omverdenen ind i deres arbejde.

Holly Flower Studio er stiftet af Anne-Katrine Fuglsang Holm (36 år) og Rebecca Nørgaard (26 år), som tidligere har haft en selvstændig blomsterafdeling i et serviceudlejningsfirma, som sørgede for ‘hele pakken’ til festen. Det var her de stiftede bekendtskab med, hvor stor en indvirkning blomster har til at udtrykke en bestemt følelse eller stemning.

Anne-Katrine og Rebecca fandt hurtig ud af den store efterspørgsel på ekstraordinære blomsteropsætninger til bryllupper og events i DK, og derfor stiftede de Holly Flower Studio, som et nyt ”take” på den almene blomsterbutik. 

Det hele starter oftest med en ide eller et inspirations-billede, som der tages udgangspunkt i. Efterfulgt af et indledende møde og snak om blomster

Idéerne udfoldes på Vesterbro 

Holly-pigerne holder til på Vesterbro i den hyggelige og charmerende gade Westend. Her kan de to piger og deres team af florister koncentrere sig i ro og mag om blomsterkunst i alle former. 

Det kreative team har allerede hjulpet mange store virksomheder med at realisere deres blomsterideer. I sommeren 2022, da Tour de France indtog København, var de med til at skabe opmærksomhed til rytternes holdpræsentation ved at installere en kæmpe blomsterportal i Tivoli. Udover det har de lavet samarbejder med flere store brands og venues som blandt andet; Sonnerupgaard, Sølyst, Villa Copenhagen, Lakrids by Bülow, Rosendahl, Bo Bedre, Femina, Elisabeth Arden og mange flere. 

I oktober sidste år var pigerne inviteret på inspirationstur til Holland for at se hele blomster-auktionen. De blev inviteret af de danske leverandører for at hjælpe med at forudse nye trends inden for blomsterverden. 

Foto: Andreas Pless og Nikolaj Vig

Fra blomsterdrøm til virkelighed

Skal du giftes og er helt på bar bund, når du skal til at bestemme dig for et tema og look, tager pigerne fra Holly dig i hånden og guider dig igennem hele processen. Det hele starter oftest med en ide eller et inspirationsbillede, som der tages udgangspunkt i. Efterfulgt af et indledende møde og snak om blomster. Du vil enten blive mødt af den altid humoristiske og kærlige Anne-Katrine eller sprudlende og nytænkende Rebecca, som tager dig med igennem det florale univers. De vil altid gøre deres bedste for at have en personlig dialog og bliver ofte knyttet til de brudepar, som de hjælper gennem højsæsonen. 

På selve bryllupsdagen er Holly altid til stede lige til det sidste. Holly sørger for at skabe den helt rette stemning i et hvert lokale ved hjælp af det sidste touch – nemlig blomsterne.

Læs mere: Hvad skriver man i invitationen? Find inspiration her »

Læs mere: Brudevals uden angst. Læs mere her »

 

Foto: Victoria Binder

Foto: Victoria Binder

Foto: Victoria Binder

Orkideer og voluminøse buketter

Amanda ønskede en unik og overdådig brudebuket. Brudebuketten bestod af ca. 10 phalaenopsis orkideer i den fineste sarte ferskenfarvede tone. Indimellem disse orkideer var der arrangeret tre hvide anthurium. Brudebuketten skulle være noget særligt og skille sig ud fra de øvrige blomster.

Det var gommens ønske om store fyldige og høje buketter på bordene, og så skulle der være knald på farverne. En væsentlig faktor var at finde den helt rigtige balance mellem det elegante og rustikke look, og med de høje rustikke bjælkelofter passede de opadstræbende buketter helt perfekt. 

Karakterfulde blomstertyper som hortensia, delphinium, orkideer, gladiolus, solsikker m.m.

 

 

Foto: Storybookstudio

 

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Dansk sommer og moderne grøftekant

Mette havde et ønske om tre specifikke blomster, som der gerne måtte indgå i bryllups-blomsterne – eukalyptus, crespedia og manstro. 

Herefter var det op til Holly at sammesætte en kombination af blomster, som passede med de resterende blomster. Dette blev til de smukkeste moderne grøfte-kantsblomsterdekorationer i de skønneste varme august toner. Et naturligt og drømmende look.

Der var tydelig sammenhæng mellem brude-buket, brystbuketter, borddekorationer og blomsterne til håret. Tonerne på ballonerne var koordineret med By Cerise, så disse også kunne matche blomsterne.

Læs mere: Traditioner og overtro til brylluppet »

Læs mere: Den perfekte huskeliste til brylluppet »

 

 

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Foto: Storybookstudio

Frodige & italiensk inspirerede blomster 

Brudeparret havde et ønske om at skabe en fornemmelse af det sydlandske Italien, kombineret med et poetisk og nordisk look. Marco er fra Italien, men parret bor sammen på Vesterbro.

Citrusfrugterne skulle drage gæsternes tanker mod Italien, og ved hver kuvert lå der en håndlavet keramikskulptur formet som en citron, som naturligvis var produceret i Italien. Hele blomsterudtrykket var organisk – med runde former og blomster i de fineste sarte lyse toner. I alle dekorationerne blev der brugt vilde haveroser, pæoner, ranunkler, hortensia.

Mariannes ønske for brudebuketten var, at der kun skulle bruges en slags blomst, men at der skulle være mange af dem. I fællesskab fandt de frem til de smukkeste lathyrus i 2 forskellige toner, hvide og en unik beige tone. Bruden havde yderligere et ønske om, at brudebuketten skulle passe til hendes overdådige look og outfit. Som en ekstra unik detalje blev der brugt et stykke af brudekjole stoffet til at binde om brudebuketten.