Luk

De største bryllupstrends i 2021

BryllupsbasicsPlanlægning

Når der skal planlægges et bryllup, er tradition en vigtig ting for rigtig mange brudepar, og det smukke hvide og traditionelle bryllup, vil aldrig nogensinde blive upopulært. For de mere moderne og modige brudepar, er der forskellige bryllupstrends som man kan kigge på.  Trends kan være med til at lave et ekstra moderne og personligt bryllup, og de giver nogle spændende alternativer til alle de klassiske valg. 

Man kan vælge at følge de nye trends, eller man kan tage det man syntes er spændende, og så give det sit helt eget tvist.

Vi har samlet en liste med 9 af de største bryllupstrends i 2021:

1. Farver:

Farvel til det minimalistiske og elegante hvide bryllup, og hej til farver!

I 2021 vil det blive populært at benytte alle de stærke farver og farvetoner til blomster, brudepiger, kjoler, dekorationer og selv brudekjolerne! Ingen farver er at foretrække – bare de er stærke og klare i udtrykket. Ønsker du en mere forsigtig version af farvetrenden? Så brug pastelfarver sammen med det minimalistiske hvide for et mere blødt og diskret touch af farver.

2. Miljøbevidste bryllupper:

Når man skal holde bryllup, følger der ofte en masse ting med – dekorationer, konfetti, gaver, invitationer, skilte, bordkort, bordnumre osv. Meget af det kan ikke genbruges da det ofte er lavet til et specifikt bryllup. Det har uden tvivl en høj pris for brudeparret – og også for miljøet.

Miljøvenlige brylluper bliver mere og mere populære i hele verden, og de miljøbevidste brudepar finder på flere og flere miljøvenlige alternativer til det klassiske bryllup. De ønsker ikke at gå ned på detaljer til deres fest, men finder i stedet for på andre måder at gøre tingene på.

Her er et par eksempler på hvad det kunne være:

  • Bruge genbrugspapir til invitationerne, eller endda være ekstra kreativ med miljøvenligt læder eller træ
  • Lave en digital invitation i stedet for en printet
  • Lave skilte af gamle spejle, døre eller rammer
  • Få et firma til at pynte op til din fest, som så bagefter tager tingene med til en anden fest
  • Aftal med din blomsterbinder, at du ønsker miljøvenlige, og årstidsbestemte blomster fra naboloaget
  • Benyt vegetar/veganer retter i menuen
  • Brug papir- eller stålsugerør til alle drinks
  • Istedet for at ønske jer gaver, kan I bede jeres gæster donere et beløb til en miljøbevidst velgørenhedsorganisation

3. Spiselige blomster:

Nogle blomster smager ligeså godt som de ser ud, og det er garanteret derfor at de spiselige blomster er blevet så populære til bryllupper. Man kan fryse dem ind i isterninger, bruge dem i drinks, putte dem i salater eller komme dem på toppen af en smuk dessert.

Det er en unik måde at inddrage blomster til receptionen eller middagen.

Find her 6 idéer til dekorationer med papirblomster »

 

4. Alternative bryllupskager:

Dette er en helt ny trend, som toner frem på Instagram og andre steder på nettet. Brudepar skifter simpelthen bryllupskagen ud med en anretning af lækre oste, kød, kiks, nødder og frugt. Pandekager og donuts er også stadig populære alternativer til den traditionelle bryllupskage.

Find flere alternativer til den klassiske bryllupkage lige her »

 

5. Mikrobrylluper:

For de brudepar der ønsker et mere intimt og budgetvenligt bryllup, er det blevet meget moderne med mikrobryllupper. De er miljøvenlige, billige, afslappede og meget nemmere at planlægge (netop det med den nemme planlægning er hovedårsagen til at dette er den mest populære bryllupstrend i USA)
Brudeparret føler sig ofte meget tættere på deres gæster, og der er en mere afslappet og hyggelig atmosfære. 

Grundet COVID-19 tror vi også på at der vil komme endnu flere mikrobryllupper rundt omkring i verden.

6. Ekstravagante kjoler:

De elegante og simple brudekjoler må træde tilbage for dette års kjoletrend! Det er de helt store “ball-gowns”, store ærmer, stærke farver, mange lag, og vilde sko der er det populære i 2021. Blonder, sløjfer, fjer, palietter, sten og perler kommer der også en hel del af. 

Så hold dig ikke tilbage når der skal findes brudekjole til 2021!

Ønsker du inspiration til dit bryllup? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »

 

7. Lyset til bryllupsfesten:

Der er ingen tvivl om, at dette ikke er en ny trend, men derfor fortsætter den alligevel ind i 2021. Det er meget brugt at brudeparrene sætter en masse lyskæder, lanterner og bloklys rundt omkring til deres fest – det giver en helt eventyrlig og hyggelig stemning. Man kan pifte selv det mest kedelige og triste rum op med en masse lys og lyskæder. Tænk meget gerne ud af boksen her – brug evt. lysekroner og lysestager rundt omkring på lokationen. LED-skilte med fotos eller citater er også en moderne måde at bruge lys.

8. Simpelt hår:

Bløde, romantiske håropsætninger har været moderne i et stykke tid nu, og det fortsætter også ind i 2021. Vi vil se store, bløde krøller med et naturligt look, og de løse og lave knolde og hestehaler vil der også komme en masse af.

9. Tema-bar:

Intet vil nogensinde kunne erstatte den traditionelle bar, men tema-barer – især Gin & Tonic og Prosecco – bliver mere og mere moderne. Her er udvalget ikke så stort, men man kan stille en masse forskellig topping frem, og så kan gæsterne selv være med til at mikse og blande deres egen favorit-cocktail. Det at man selv skal blande sin drink er en sjov og aktiv måde for gæsterne at være med på.  

 

Hvad end du er til en, flere eller ingen af disse bryllupstrends, håber vi alligevel at det har givet inspiration og at det har sat nogle tanker igang.

Det vigtigste er jo ikke hvilke trends der hitter, men at I finder frem til lige præcis det, der vil gøre deres bryllup til et drømmebryllup.