Luk

10 Pinterest hacks du vil elske til dit bryllup

Pynt til bryllup

Photo credit: etsy.com

Take one and watch love grow.  Blomsterfrø til gæsterne som hyggelig lille gave. Placer poser med frø på f.eks. et rustikt bord eller i en trillebør, som dine gæster kan tage med hjem, plante og se blomstre. 

 

Photo credit: Pinterest

Hvis der er børn med til festen. Underholdningsposer til børnene eller et bord  med aktiviteter til dem.

 

 

Photo credit: Pinterest

Fælles Bucket List. Lad gæsterne hjælpe med at lave en Bucket List for livet som ægtefolk. I vil helt sikkert have det sjovt med at læse alle de gode forslag jeres gæster har givet, når I tager listen frem efter brylluppet. 

 

Photo credit: mangumdesign.com, elegantweddinginvites.com

Ramme med person som ikke kan være til stede. Der findes de fineste rammer til brudebuketten eller inde i mandens jakke med de personer, som man mangler til festen.

 

Photo credit: Renatas Wood Work

For dem, der elsker hunde, og vil med på trenden med at inddrage dem i brylluppet. Hvorfor ikke få trykt et sødt lille skilt til din behårede, bedste ven og lade ham mingle og blive forkælet af gæsterne? Mange lader også deres kæledyr være ringbærere, brudepiger eller på anden måde en del af deres store dag. 

 

Photo credit: onefabday.com

Sæt hans og hendes bekvemmelighedskurve på badeværelserne, hvis gæsterne har brug for noget i løbet af natten. Mundskyl, hårspray og plaster er blot nogle få ideer til, hvad du kan putte i kurven. 

 

Photo credit: heathercookelliott.com

Tilføj overraskende elementer for at give dit bryllup noget personlighed og dine gæster noget sjov. Vi elsker denne rustikke klokke, som gæsterne kan ringe på, hver gang der skal kysses.

 

Photo credit: www.rockmywedding.co.uk

Gem brune flasker og brug dem til et dekorativt look på bryllupsbordet. Sæt flaskerne sammen i klynger i forskellige størrelser, og put dine yndlingsblomster i eller blot nogle grene med grønt i. 

 

Photo credit: community.weddingwire.ca

Vær kreativ med din gæstebog, så gæsterne faktisk har lyst til at skrive i den! Bed om et ægteskabstip eller en date-idé, det bliver helt sikkert sjovt at læse alle de gode og knap så gode forslag, der kommer.

 

Photo credit: Janelle Sutton

Hvad med idéen med at skrive under skoene? Det kan enten være både brud og gom, som skriver en besked under skoene, så man kan se det, når man knæler i kirken, eller det kan være gommen, som skriver en besked under brudens sko.