Luk

10 Pinterest-hacks til at pifte dit bryllup op

Pynt til bryllup

Foto: Hometalk.com

Foto: Pinterest

Foto: CK & CO. EVENTS. Fotograf: Ariana Del Mundo

DIT – Do It Together bordkort

Hvorfor ikke samle alle pigerne og gi´ jer i kast med at lave jeres egne bordnumre eller bordkort til brylluppet! Der er så mange muligheder, her viser vi dig 3 af dem, hvor du enten kan bruge noget fra køleskabet, værktøjskassen eller vasketøjskurven.  

 

Foto: Rick Liston og Giant Invitation. Real Wedding

Ud med konfetti – ind med tørrede blomster

Fordi det sædvanlige konfetti er ved at være lidt kedeligt og på ingen måde bæredygtigt, så er vi vilde med ideen om tørrede blomster som et super alternativ til konfetti – og så pynter de bare lidt mere. 

 

Foto: IKEA

DIY – Boho foto backdrop

Der er lagt lidt kreativt arbejde i dette hack, som bogstaveligt talt går ud på at ‘strimle’ et stykke IKEA stof med en saks. Tilsat lidt omhyggelig binding og fletning kan resultere i noget virkelig episk, som dine gæster kan bruge som foto baggrund ved dit bryllup. Idéen kommer direkte fra IKEA selv og fuldender dit boho-bryllup. 

Læs mere: 10 Pinterest-hacks mere til brylluppet – Læs mere her »

 

Foto: eftertonen.com

Den moderne gæstebog

Leder du efter en mindeværdig gæstebog til din store dag? Så vil vi gerne præsentere dig for audio gæstebogen! Udover at være utrolig nuttet at se på, så gør det bare hele oplevelsen sjovere for både jer og jeres gæster, som kan ringe op og efterlade søde, sjove, sentimentale og skøre beskeder til jer, som I kan lytte til efterfølgende. Find dem hos eftertonen.com

 

Foto: framedflowers.cph

Bevar din brudebuket

Det er så ærgerligt at en smuk brudebuket, som man har brugt mange penge på, kun holder i få dage. Men du kan faktisk bevare din brudebuket ved at få den presset og rammet ind og inkorporere den i indretningen i jeres hjem.
Find dem på Instagram @framedflowers.cph

 

Foto: menushop.co.uk

Moderne menukort

Hvorfor ikke lave en QR-kode, så gæsterne kan scanne sig til jeres menukort! Så er der plads til, at I kan gøre lidt ekstra ud af at fortælle om maden eller andet, fordi I ikke er begrænset af, hvad der kan stå på et lille kort. 

 

Foto: scissortailcharcuterie.com

Nem natmad

Den bedste natmad er den slags som ikke gør, at festen går i stå! Det skal være noget, folk kan have i hånden og danse videre med. Hvorfor ikke lave små charcuteri-kopper med noget salt, sødt og sprødt. 

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 1 »

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 2 »

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 3 »

 

Foto: peppermintandco.ca

Buffet – JA TAK!

Hvis du gerne vil holde en mere uformel bryllupsmiddag eller bare gerne vil gøre mere ud af receptionsmaden, så kan du gå med en opgraderet buffet! En buffet skal ikke være kedelig at se på – anretning er ALT. 

 

Foto: etsy.com

Foto: Pinterest

Foto: Hamton Morrow photography

Korkprophacks!

Sæt venner og familie I gang med at gemme korkpropper! Du vil elske dem til dit bryllup. De kan bruges til så mange forskellige ting, men her giver vi dig 3 ting, du kan bruge dem til.

Læs mere: Ønsker du mere inspiration til brylluppet – Læs mere her »

 

Foto: Pinterest

Bordplanen!

Tag på genbrugsen en dag, og se hvad du kan finde! Er du så heldig at have et sæt gamle vinduer, kan du fint bruge dem som bordplan, det er flot og virkelig nemt at lave.