Luk

Bordkort sikrer alle gæster får en god aften – uanset bordplan!

Borddekoration

“Annonce”

Intet kan som en bordplan giver et brudepar grå hår. Hvem skal man sætte sammen, så alle føler de får en god fest? Som vært vil man gerne sikre sig, at alle gæster får en hyggelig aften, og at der er godt gang i samtalerne ved alle borde.

Er I i de samme overvejelser, så er de nye samtalebordkort fra Small Talk Big Questions måske jeres løsning på en god snak alle gæster imellem.

Hvilke tre ting ville du redde først, hvis dit hus brændte? Måske ikke det mest almindelige spørgsmål at stille din bordherre eller borddame til et bryllup, for meget ofte stiller vi de samme spørgsmål om job, hus, partner, børn og kæledyr og der går derfor lang tid, før vi kommer i dybden. Det har Katja Bamberger Bro, kvinden bag samtalespillene Small Talk Big Questions nu lavet om på med de nye SAMTALE BORDKORT.

Med 50 forskellige spørgsmål til at bryde isen rundt om bordet, kan enhver fest nu sikres gode samtaler – uanset hvem der bliver sat sammen. Bordkortene er lavet både med smukt blad-print på – eller helt hvide, så man selv kan dekorere dem efter event ønske eller bryllupstema.

Som med traditionelle bordkort er der på SAMTALE BORDKORTENE plads til at skrive navn på den ene side og på den andre side, står et spørgsmål. Flipper man kortet rundt, står spørgsmålet på engelsk, så man alene med bordkortet kan signalere om der er engelsktalende i selskabet.

Katja Bro har selv prøvet at sidde ved et bord til en fest, hvor samtalerne gik trægt og kun rummede de sædvanlige spørgsmål. ”Det kan hurtigt blive en lang aften, hvor gæsterne kun venter på at kunne samles med de gæster som de i forvejen kender”, fortæller hun. ”Jeg bliver selv opløftet af en aften hvor man møder nye mennesker og i samtaler lære nye mennesker bedre at kende – derfor har jeg også med glæde modtaget de mange positive tilbagemeldinger fra værtspar og gæster, der har benyttet vores SAMTALE BORDKORT”, siger Katja, der udover de nye bordkort også er kvinden bag flere spændende kortæsker til forskellige lejligheder, fra alt til en hyggelig familieaften, til daten eller hyggelige og lærerige venindesnakke.

Så skal I have sat flueben ved bordplanen og være sikker på livlige samtaler, så kan bordkortene meget vel være en løsning.

Katja Bamberger Bro – stifter af Small Talk Big Questions

Small Talk Big Questions BORDKORT forhandles over hele landet, blandt andet hos Bog & Idé og koster kun 99,95kr for en æske med 50 kort i – 25 hvide og 25 med bladmønster på.