Luk

Make-over til de kedelige selskabslokale stole!

Borddekoration
Foto: Green Wedding Shoes

Foto: Green Wedding Shoes

Har du også fundet de perfekte lokaler til jeres bryllup?

Har du så også set de borde og stole der hører med til?

Helt ærligt så kan de sædvanlige selskabslokale stole, virkelig dræbe et ellers flot pyntet lokale og borddækning. Og ofte koster det rigtig mange penge at skulle finde på et alternativ. Men fortvivl ikke – der er en løsning!

Jeg er personlig ret vild med ideen om sådan noget stoflignende stolbetræk, som man nemt trækker over de ellers kedelige stole, der slet ikke matcher i farven til resten af temaet.

Stolbetrækkene fås I mange forskellige farver og så er de ret billige her hos ctiparty.dk, hvor du nemt kan købe dem lige i den farve der passer til jeres tema. Det giver virkelig bare et helt andet look.

ideer til bryllup

I forhold til andre gode ideer til bryllup faldt jeg over det her trægranulat som pynt til bordene, hvis man går efter det meget populære rustikke look. Det rustikke look går ikke sådan lige af mode, og der er mange muligheder for at pynte virkelig lækkert op. Hvis du går efter det rustikke look, skal du holde dig til jordfarver blandet med grønt, og også gerne lidt pastel med indover. Og så ser det bare så fedt ud på bryllupsbilleder.

En anden sjov ting jeg faldt over på ctiparty.dk er de her vifter de har. Det kunne være en rigtig fed accessorie at have med som brud, hvis du skal giftes om sommeren.

De har også de her virkelig søde ringpuder i rustik look I groft jute, til at have jeres vielsesringe på.

Ctiparty.dk har faktisk alt i tilbehør til bryllup til meget rimelige priser. Så der er ingen grund til at bestille i Kina, og vente 8 uger på levering og få en slem skuffelse, når tingene slet ikke ser ud, som på de billeder de viser. CTI party er en dansk webshop, med dansk kundeservice, som er klar til at hjælpe.

Sponsoreret af cti party