Luk

Hvordan vælger man brudesko!

Brudesko

Når det kommer til brudelooket, så er det helt klart brudekjolen, der er første prioritet på enhver bruds liste. Men alle ved, at en smuk brudekjole skal parres med et par ligeså smukke sko. Som med alt andet indenfor bryllupsplanlægningen så dukker der nogle spørgsmål op, når du skal vælge dine brudesko.

Her har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål omkring brudesko, og giver dig også sammen med LILLY brudekjoler svarene på dem.

Hvilken hælhøjde skal jeg vælge?

Svaret er meget simpelt. Du skal vælge sko med en hælhøjde som du er vant til at gå med. Husk på, at du skal have dine sko på en hel dag, og du vil gerne undgå ømme fødder og vabler. Hos LILLY har vi et godt udvalg af brudesko med en fin hælhøjde, som de fleste kan holde ud at gå i. Insisterer du på at have høje stiletter på, så HUSK at tage et par ballerina skiftesko med, just in case. Du er også nødt til at tænke over, hvor lang din brudekjole er, så du ikke kommer til at snuble over dine egne fødder, og hvilken holdning skoene giver dig.

SE FLERE BRUDESKO MED GOD HÆL HER >>

Skal jeg købe mine brudesko før eller efter min brudekjole?

Vi har nok alle en idé om hvordan vores brudekjole skal se ud, længe inden vi overhovedet har købt den, men det er stadig ikke nogen god ide at impulsshoppe fordi du på din strøgtur falder over et par pumps som du tænker vil være de perfekte brudesko til din endnu ikke indkøbte brudekjole. Det er vigtigt at brudekjolen er helt på plads før du begynder at shoppe sko, da din brudekjole har indflydelse på hælhøjde, farve, stil osv.  

Overvejer du en kort brudekjole er det endnu mere vigtigt at skoene matcher perfekt til. SE HER om du skal vælge en kort eller lang brudekjole.

Skal vores bryllupslocation have nogen indflydelse på valg af brudesko?

Ja! Det er ikke nogen dårlig ide. Skal I gå meget der hvor festen skal holdes, eller opholder I jer på et lille areal? Hvordan er gulvet/underlaget. Kan I risikere at skulle gå rundt i mudret græs, eller på grus eller anden underlag der kan ødelægge/plette dine sko? Så vil det være en god idé med en hælbeskytter. Overvej også vejret på din store dag. Peep-toe brudesko er faktisk gode hele året rundt, og sko med åben “ryg” er bedst på varme sommerdage.

Husk endelig at forkæle dig selv med en lækker fodbehandling og pedicure inden brylluppet. Så føles det ekstra rart at stikke fødderne ned i et par lækre, nye brudesko som prikken over iét på dit nu fuldendte brudelook!

Psst… Har du set LILLYs nye 2018 brudekjole kollektion? Hvis ikke, så kan du lure den lige HER.