Luk

Let på tå med Stiletties! Det her kan du ikke undvære.

Brudesko

Photo: Stiletties

For mange kvinder er deres bryllupsdag den største dag i deres liv. Uanset om du vælger et traditionelt bryllup eller en vielse under åben himmel, er der en masse ting at planlægge, arrangere og sidst, men ikke mindst: den rigtige kjole skal findes. Snit, mønster, farve, stof, dekorationer – det er ikke let at blive enig med sig selv om prinsessedrømmen skal vige til fordel for en kjole man selv kan komme på toilettet i. Men når valget endelig er truffet, kommer vi til den næste del af udfordringen, hvor præmien er en tårevædet bekræftelse på kærligheden mellem to mennesker: brudeskoene!

“Mange foretager valget af brudesko ud fra det kriterie der hedder

”kan jeg overhovedet gå i de sko her?”

For intet outfit er komplet, uden det rette fodtøj og der er næsten flere valgmuligheder end der er varianter af hvid. Desværre er glassko temmelig upraktiske i længden og da ikke alle er født til at gå catwalk på stylter, bliver valget af brudesko taget ud fra det kriterie der hedder ”kan jeg overhovedet gå i de sko her?” Nogle kvinder er så heldige, at de kan tage hvad som helst på fødderne og skride selvsikkert op ad den frodige græsplæne eller anden underlag, uden anden støtte end den mand der tillidsfuldt, om end vemodigt, overlader dig i en anden mands varetægt.

Photo: Stiletties

Andre må se drømmen om de høje hæle briste, da de enten er usikre til bens når jordforbindelsen bliver afbrudt, eller har sat deres kommende mand stævne ved bredden af en sø. Til de kvinder siger vi hos Stiletties: fortvivl ikke! Du ender ikke din aften med dine brudesko i hænderne, eller med jordpletter op af hælene. Med en simpel løsning bliver du både skridsikker og selvsikker og kan uden det sædvanlige besvær, navigere brosten, grus, græs og glatte gulve. Påsæt blot det diskrete hælaggregat, Stiletties og det eneste du skal bekymre dig om, er hvor meget kage der er plads til i din kjole. Stiletties kommer i tre forskellige størrelser og med to forskellige huller, så uanset sko, har Stiletties noget der passer og fordeler trykket fra foden mere ligeligt.

Artiklen er skrevet af Cecilie  Roos