Luk

24 tips du ikke vil undvære – Før vielsen

Planlægning

Når først dørene i kirken går op, og du er på vej op til din tilkommende, er det for sent at gøre forberedelsen om. Vi giver dig derfor en masse brugbare tips og håber, det kan hjælpe til en hyggelig forberedelse til den store dag.

Vi har delt dem op i 2 kategorier, til forberedelsen og til vielsen – og vi garanterer, der helt sikkert er nogle brugbare, du ikke havde tænkt på.

Læs mere: 24 tips du ikke vil undvære – Til vielsen »

 

1. Opkald eller håndskrevet brev

Start dagen med et opkald eller et håndskrevet brev til din kommende mand. Det er en smuk måde at dele jeres spænding og kærlighed på.

2. Lækker morgenmad

Arranger en lækker morgenmad til dig selv og dem, du er sammen med om morgenen. En god start på dagen giver energi og godt humør.

3. Del telefonnumre

Del telefonnumre med brudepiger og andre hjælpere på dagen, så du kan være fri for telefonen og fokusere på øjeblikket.

Læs mere: 9 skønhedstips til bruden »

Læs mere: Få styr på lokkerne til den store dag?

 

4. Sugerør

Sørg for at have sugerør klar, så du kan drikke noget under håropsætning og makeup. Det er vigtigt at holde sig hydreret.

5. Flotte bøjler

Find nogle flotte bøjler til at hænge kjolen på (måske også til dine brudepiger).

6. Klar til fotografen

Sørg for at have alt klar, når  fotografen ankommer: Invitationer, sko, parfume, smykker og tilbehør. Det er øjeblikke, der fortjener at blive foreviget.

7. Mini-sykit

Pak et mini-sykit, hvis der skulle ske uheld på dagen.

Læs mere: 10 Pinterest-hacks til at pifte dit bryllup op »

Læs mere: Bryllupsplanlægning – Romantik & regler »

 

8. Undgå mærker

Tag din BH og sokker af mindst 2 timer før du skal ud af døren, for at undgå mærker. Så kan du være sikker på at føle dig komfortabel og strålende hele dagen.

9. Blomster op af vand

Tag blomsterbuketterne op af vandet en time før I skal afsted, og lad dem tørre. Det sikrer, at de ser friske og smukke ud, når I tager afsted, og du ikke får vandpletter på kjolen.

10. Forberedelsesbilleder

Sørg for, at dine brudepiger og blomsterpiger har deres kjoler på i god tid, før I skal afsted, så de er klar til forberedelsesbillederne. Det giver tid til de sidste finpudsninger og garanterer fantastiske minder.

Find de sidste 14 tips i 2. del om selve vielsen….