Luk

Så er det ENDELIG tid til Bryllupsmesser!

Planlægning

Bryllupsmesserne 2024 er lige om hjørnet, og vi er klar til at kickstarte året med et brag! Det øjeblik, hvor dørene åbner, og folk strømmer ind, er altid et af vores favoritøjeblikke på hele året.

Hvis bryllupsklokkerne snart skal ringe for jer, er bryllupsmesserne det ultimative startskud til jeres planlægning. Fra fortryllende brudekjoler fra nogle af landets førende designere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og de mest romantiske feststeder og lokaler – I finder simpelthen alt, I behøver for at skabe jeres drømmebryllup.

Det bliver ikke kun en fantastisk oplevelse, men det gør også jeres planlægning både sjovere og mere overkommelig. På messerne venter der jer ikke kun en verden af inspiration, men også utrolige messetilbud, der kan spare jer for en pæn sum penge og gøre jeres bryllup endnu mere uforglemmeligt.

Bryllupsmesserne byder også på fortryllende Wedding Shows. Sæt jer til rette ved catwalken, lad musikken guide jer gennem et imponerende udvalg af brudekjoler og herretøj, og lad jer inspirere af dygtige udstillere, der har håndplukket deres favoritdesigns. En fest fyldt med smukke outfits, trends og inspiration venter på jer.

Køb jeres billetter LIGE HER »

Messerne er i både København, Aalborg, Vejle, Aarhus og Odense

De mange spændende stande skaber et univers for både brud og gom, med alt fra kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, feststeder til lækkert herretøj. Alt tilbydes med en masse uundværlige tips og idéer, der gør jeres bryllupsplanlægning meget lettere.

Gratis magasiner

Og som om det ikke var nok, så får I BRUDEN & GOMMEN magasinerne GRATIS med hjem, når I besøger en af Bryllupsmesserne i 2024.

Disse magasiner udgør jeres ultimative guide til bryllupsplanlægning, sprængfyldt med inspiration, information og værdifuld viden. Sæt jer godt til rette, læn jer tilbage og fordyb jer i timevis af læseglæde. BRUDEN & GOMMEN er simpelthen uundværlige i jeres bryllupsplanlægning.

Køb jeres billetter LIGE HER »

 

BRYLLUPSMESSERNE venter på jer med:

  • Massevis af lækre smagsprøver på alt fra bryllupsmad til udsøgte bryllupskager, vine og andre delikatesser
  • Spændende udstillere, der står klar med råd og vejledning til jeres drømmebryllup
  • Bruden kan finde sin helt unikke kjolestil hos nogle af de fantastiske brudebutikker, der præsenterer alle de seneste nyheder
  • Lad gommen finde inspiration til det perfekte tøj
  • Book festen, kagen, fotografen, musikken og meget mere
  • Prøv i ro og mag utallige vielsesringe og find dem, der passer jer bedst … og meget, meget mere!

Læs endnu mere om messerne og planlæg jeres besøg HER »

Vi ser frem til at byde jer velkommen!