Luk

Lingeri til enhver brudekjole

Accessories

Uanset hvordan din kjole ser ud – så er der en bh, der passer til!

Stropløs og stor barm
Hvis du har valgt en stropløs kjole og har en stor barm, har du sikkert nogle bekymringer omkring valget af undertøj. Du vil gerne have undertøj der både er smukt, behageligt og holder på godterne. Flere steder har de heldigvis tænkt på dig og lavet godt kvalitetsundertøj. Wonderbra er for eksempel et fantastisk mærke og deres Bh’er er super gode til at holde på en større barm, selv deres stopløse modeller. Primadonna har også et stort udvalg af smukt lingeri til stor barm, så du kan helt sikkert finde noget der passer dig – selv med en stropløs brudekjole.

Stropløs
Har du valgt en smuk stropløs kjole? Du kan selvfølgelig vælge en bh med gennemsigtige stropper, men de kan altså stadig ses og kan ødelægge hele kjolens look. Så hold dig til en stropløs bh, bare sørg for at du vælger en i god kvalitet – så er du sikker på, at den bliver siddende.

Dybe rygge og udskæringer
Dybe rygge er blevet populære, men det kan være svært at finde ud af hvilket lingeri der lige netop passer til. Der er faktisk en del muligheder, hvis din kjole ikke tillader en bh – og det er bedre at vælge en alternativ løsning end for eksempel at have synlige stropper. Hvis du ønsker fylde og løft, men gerne vil have en stropløs bh, som også giver dig bar ryg, kan du vælge en selvsiddende bh. De fås i både silicone og stof, og har begge en selvklæbende inderside.

 

Du kan også vælge en bh i stof, der er bar på ryggen. Disse indeholder også en selvklæbende inderside, men giver mere støtte, da bh’en går ud i siden.

Hvis du ikke har brug for fylde, men blot ønsker at dække brystet, kan du vælge tape eller nipple-covers.

Har din kjole en dyb udskæring, men du vil stadig gerne have bh på?
Hvis du har en nedringet kjole kan du købe en såkaldt plunge bh. På den måde undgår du at vise din bh, men har stadig den samme støtte som normalt.

Shapewear
Har du en af de der kjoler, hvor du godt kunne bruge lidt ekstra hjælp til formen? På visse kjoler er det mere tydeligt end andre hvis man bliver oppustet, og så kan shapewear være en god ide. Med alt den dejlige mad til jeres bryllup, ville det være synd at holde sig tilbage på grund af usikkerhed over maven. Med shapewear kan du slappe helt af og spise de lækre bryllupsretter. 

Husk! Det er super vigtigt at prøve dit lingeri sammen med kjolen, ellers har du nemt spildt dine penge på noget der slet ikke duer sammen.