Luk

Smukt og unikt hårpynt

Accessories

Hvis du ikke er til slør, er headpieces måske noget for dig? Det kan være et svært valg, om man skal bruge slør eller ej. Oftest føler man, at der måske mangler noget, hvis man vælger det fra, men det behøver der ikke at gøre. Med det rigtige hår og smukt pynt, kan du skabe et unikt og feminint udtryk.

Romantisk
Er du den romantiske type? Hvis du elsker fine detaljer og et feminint touch, skal du måske overveje noget mindre, som ikke tager for meget opmærksomhed. De mindre kan også nemt kombineres med et slør, så kan du altid smide sløret, når du har lyst til det – og beholde det fine smykke i håret.

Dramatisk
Tør du skille dig ud? Dramatisk hårpynt er et statement i sig selv og er prikken over i’et på dit unikke look, på din store dag. Du behøver ikke at vælge et hvidt hårsmykke, du kan vælge lige den farve, der passer til dig. Store hårsmykker eller hårpynt er både dramatisk og stilfuldt. Det vil helt sikkert skabe opmærksomhed omkring dit smukke hår.

gadegaard-bruges-som-det-baerende-billeder

Gadegaard Design

 

Blomster-inspireret
Er du helt vild med blomster? Så kan du få lavet en helt unik blomsterkrans eller andet blomster-pynt hos din lokale blomsterhandler. Hvis du derimod gerne vil have, at det holder for evigt, kan du med fordel vælge et med papir- eller stof-blomster.