Luk

Sådan undgår du at stresse med din brudemakeup!

Brudemakeup & Hår

Brud får lagt makeup på

I lang tid op til bryllupsdagen har du sikkert taget dig ekstra godt af din hud, spist sundt og fået masser af søvn! Og hvis du ikke har, så bliver du rigtig glad for at se, hvordan den rigtige brudemakeup på din store dag, kan få dig til at se ud, som om du har. Så læs videre!

Vi giver dig her i samarbejde med makeupyourwedding.dk 4 gode tips til din brudemakeup! Til sidst i artiklen kan du se det populære brudemakeup koncept hos

makeupyourwedding.dk som du også kan få gavn af på din store dag.

 

  • Din makeup på din bryllupsdag må gerne være lidt mere fremtrædende end din daglige makeup – men endelig ikke for meget. “Grunden til det er, at det vil skinne bedre igennem på de billeder I skal have taget på dagen. Men det må heller ikke være alt for voldsomt! Derfor er balancen mellem hvor meget makeup der bruges, og hvordan det påføres enormt vigtigt for, at det endelige resultat bliver naturligt, men samtidig også foto-egnet”, siger Jannie fra Makeup Your Wedding 
  • Det handler om at se i detaljer! Vores professionelle stylister har set al slags hud! Tør, fedtet, skadet osv. Derfor har vi også godt styr på hvordan vi får en hvilken som helst type hud til at se godt ud, på en meget særlig og vigtig dag. Det er ikke nemt, og mange som springer ud i at lægge deres egen brudemakeup glemmer ofte detaljerne som gør, at det endelige resultat bliver helt perfekt til netop deres hud.

brud får lagt ordnet hår

  • Brug de rigtige produkter! “Det er nemmere sagt end gjort, for det tager lang tid og masser af tests at finde ud, hvilke produkter der skal anvendes til hvilken type hud. Men bare rolig, vi har gjort al forarbejdet for dig. Vi har haft så mange forskellige brude og afprøvet et hav af produkter, så vi ved lige præcis, hvad vi skal hive op af makeuptasken, så det matcher din hud og personlighed” – Jannie fra Makeup Your Wedding
  • Undgå stress på din store dag! Vi siger ikke, at det er umuligt at lægge sin egen makeup på bryllupsdagen, og mange brude har også kastet sig ud i projektet, men de er alle enige om at det kræver en masse forarbejde og vanvittig meget tid og tålmodighed, især på selve dagen, for at lægge en makeup der er perfekt, kan holde hele dagen, er foto-egnet og passer til din hud og personlighed. Ej at forglemme at det skal være de rigtige produkter, du bruger, så du ikke pludselig slår ud på dagen, bliver rød eller får andre uheldige reaktioner.

Hos Makeup Your Wedding elsker vi bryllupsstyling, og vi er specialister i bryllupsopsætning og styling af hår og makeup.

Vi kommer meget gerne ud til dig, så du kan have en så rolig og nem start på din store som muligt. Alt bliver planlagt efter dine ønsker. Vi giver dig gode råd undervejs og selvfølgelig laver vi en gratis testopsætning 3-4 uger før din store dag, så vi ved præcis, hvordan du skal se ud på bryllupsdagen.

Se de smukke brudeopsætninger og find din egen type HER!