Luk

Den Evige Dans – undervisning i brudevals

Traditioner

“Annonce”

Den Evige Dans tilbyder professionel privatundervisning i både den smukke og klassiske brudevals samt specialkoreograferet unik brudevals til selvvalgt musik.

I foråret 2022 blev Den Evige Dans grundlagt med en drøm om, at alle skal have mulighed for at danse lige netop deres drømme-brudevals. Bag virksomheden er Jakob og Mie, 2 elitesportsdansere med sammenlagt over 30 års erfaring i danseverdenen, og med en kæmpe passion for danseundervisning til alle. Derudover har de et professionelt trænerteam bestående udelukkende af elitedansere, der alle har mange års erfaring indenfor danseundervisning. Idéen bag Den Evige Dans opstod, da de opdagede efterspørgslen på unikke, personlige brudevalse, der udtrykker jeres kærlighed, og med ønsket om at alle skulle have mulighed for at danse den første dans, netop som de ønsker – om det er den klassiske eller en helt unik.

Hos Den Evige Dans byder de på en hyggelig, sjov og romantisk rejse og tilbyder både undervisning i smukke danselokaler i København og Århus, samt hjemmeundervisning i hele Danmark. I kan blive undervist i den traditionelle brudevals, få en specialkoreograferet brudevals der efterkommer jeres ønsker og drømme og få en opfølgende undervisning tættere på brylluppet. I undervisningen vil der kun være jer som par og en af deres dygtige undervisere, der fører jer igennem brudevalsen trin for trin, inden I til sidst mestrer den til musik og finpudser detaljerne.

Hvem er undervisningen for?

Undervisningen er ikke kun for jer, der ønsker at overraske gæsterne med en smuk og imponerende brudevals, men også for alle, der vil føle sig trygge og godt tilpas i jeres første dans som gift par. Brudevalsen er jeres øjeblik, og både undervisningen og selve dansen skal helst være en skøn og romantisk oplevelse, og ikke noget I skal frygte og stresse over. Netop derfor er undervisning i brudevals for alle – og alle kan med garanti lære det hos Den Evige Dans!

Jeres undervisning i den klassiske brudevals tager som udgangspunkt kun én time. Hvis I vil have finpudset de sidste detaljer og opfrisket trinnene inden jeres store dag, kan dette klares med blot en halv times opfølgende undervisning. Ønsker I derimod en unik brudevals skræddersyet til jer, starter det med et kort telefonmøde, hvor vi får styr på jeres ønsker og idéer omkring dansen. Derefter laver de koreografi og tilrettelægger et undervisningsforløb på 2-3 undervisninger, så I i fællesskab kan skabe jeres ønskede dans. Her får I selv mulighed for at rette og ændre i koreografien, så den til sidst bliver lige som I har drømt om. De klipper også jeres foretrukne musik, så den passer til jeres dans, og sender en video af jeres koreografi, så I kan træne den derhjemme.

Hvornår skal man starte?

Ved undervisning i klassisk brudevals foreslår de, at undervisningen finder sted 4-6 uger før brylluppet, så I har mulighed for at træne derhjemme, men ikke når at glemme trinnene. Ved den unikke brudevals, anbefales opstart 1,5-2 måneder før den store dag, så processen ikke bliver stressende. Book gerne jeres undervisning i god tid.

Foto: Wedding Stories

Hos Den Evige Dans lærer I ikke blot en smuk, romantisk og skøn brudevals der med garanti vil imponere gæsterne, men I får også en dejlig og sjov oplevelse sammen i en ellers travl bryllupsplanlægning. Den Evige Dans glæder sig til at danse med jer og skabe smukke og romantiske brudevalse, der vil blive husket af både jer og jeres gæster for evigt. Lad Den Evige Dans hjælpe jer til en uforglemmelig brudevals.

BOOKING af jeres undervisning i brudevals kan ske lige her

Følg Den Evige Dans her:
Instagram
Facebook
TikTok