Luk

Hvordan vælger man slør og headpieces!

Accessories

Dine accessories skal komplimentere resten af dit look men også passe til f.eks. brylluppets tema og din stil til daglig. Her får du 4 tips til, hvordan du vælger de bedste accessories til dit brudelook.

1) Din personlige stil

Vælg tilbehør til dit brudelook som er i overensstemmelse med din personlige stil og med resten af stilen for jeres bryllup. Holder I f.eks. storby bryllup så vil denne smukke city-chic hårkam med net passe perfekt til.

2) Din brudekjole

Din brudekjole er selvsagt det vigtigste element i dit brudelook. Hvis din brudekjole er simpel, så giver det rum for, at du kan vælge næsten lige de accessories, du ønsker. Hvis der derimod er mange detaljer på din brudekjole, skal du begynde at overveje, hvad du sætter til som tilbehør. Både farven på brudekjolen og materialet skal have indflydelse på f.eks., hvilket slør eller headpiece du vælger til.

Har du fundet dine brudesko? >>

 

3) Hvilken slags tilbehør?

Hårkamme er blevet utrolig populære de sidste par år og det med god grund. De fås nemlig i et hav af forskellige str. og typer og kan bruges både til opsat hår og til løsthængende hår. Du kan se et fint udvalg af populære hårkamme HER. Har du besluttet dig for at du vil have et slør på, så husk at tænke på hvordan ryggen på din kjole ser ud. Er ryggen virkelig fin, som man ser på mange af de nye brudekjoler, så vil det være ærgerligt at dække det helt til med et kraftigt slør. Vælg i stedet et tyndere slør, så din kjoleryg ikke bliver skjult, som på brudekjolen HER.

4) Kan du ikke beslutte dig?

Er det svært at vælge? Slør, headpiece, diadem eller ingenting? Mange brude gør faktisk det, at de skifter look i løbet af deres bryllupsdag. Spørg din makeupartist om du kan få et look, som du nemt kan ændre i løbet af dagen, så du kan få afprøvet de forskellige accessories, du havde ønsket dig. Sørg for at din veninde eller et familiemedlem lærer, hvordan I skifter looket, så hun kan hjælpe dig på dagen.

Er du i tvivl? Så kom ned forbi en af vores LILLY butikker og lad os hjælpe dig med de bedste accessories.

 

Artiklen er sponsoreret af LILLY.