Luk

Hold dit drømme bryllup i udlandet!

Bryllupslocation

Selvom bryllupper i udlandet eller destination-weddings som de bliver kaldt, stadig er en sjældenhed i Danmark, så har der de seneste år været flere og flere, der vælger at sige JA til hinanden under lidt mere eksotiske himmelstrøg.

Forestil dig en hvid sandstrand, palmetræer, forfriskende drinks og de mennesker du holder allermest af, samlet for at fejre jeres bryllup, ikke bare på én dag ,men festligheder over flere dage.

Ja, det er noget flere og flere vælger. Og selvom de mest populære bryllupsdestinationer er Mauritius, Seychellerne, Hawaii, Caribien og Mexico så er der også andre alternativer, hvor du ikke behøver at flyve i 15 timer. Det behøver ikke at være dyrt eller uopnåeligt at holde sit bryllup i udlandet. Og selvom Caribien lyder helt fantastisk, så kan der være destinationer tættere på, som kan det samme. I første omgang skal I beslutte jer for om det er et strandbryllup der tiltaler jer, eller I er mere til vingård, slot eller en lade. Italien, Frankrig og Spanien er steder hvor du kan finde smukke locations til jeres bryllup. Men også lande i Østeuropa, f.eks. Polen, Bulgarien og Litauen er smukke og billige destinationer, hvor du kommer langt for et bryllupsbudget på f.eks. 25.000 kr.

Der er mange ting at tænke på, når du overvejer et bryllup i udlandet. To meget vigtige ting du skal være opmærksom på, er, (1) at det er meget nemmere at blive viet hjemme i Danmark inden I holder bryllup i udlandet. Det kræver en del papirarbejde hvis vielsen skal foregå i udlandet. Så tag på rådhuset og så kan I få en såkaldt blessing til jeres bryllup i udlandet. (2) vælg et sted hvor der er enten en dansktalende eller engelsktalende kontaktperson. Der vil være en del kommunikation frem og tilbage med vedkommende, så det er vigtigt, at I har kemi og forstår hinanden.

Romantisk Real life bryllup i Italien

Planlægning af bryllup i udlandet er så meget nemmere, hvis man kan få gode råd og drage nytte af andres erfaringer. Derfor synes jeg du skal læse Nicolai og Julies erfaring fra deres perfekte bryllup i Italien, som de fik arrangeret i samarbejde med Danitalia. Når jeg læser om deres planlægning, virker det hele så nemt, og et bryllup i udlandet, bliver pludselig meget mere realistisk, end jeg først havde troet.

Læs hvordan Nicolai og Julie fik stablet det perfekte destination-wedding på benene HER