Luk

Smuk bryllupslokation i Nordsjælland!

Bryllupslocation

Smukt bryllupsbord hos Jægerhuset

Her finder du en af de smukkeste bryllupslokationer i Nordsjælland – og så kun en 1/2 time fra Rådhuspladsen

At finde en bryllupslokation der matcher både jeres budget, personlighed og bryllupstema er ikke den nemmeste opgave. Men det er en af de opgaver der skal klares først i bryllupsplanlægningen – og gerne i virkelig god tid. For vi må indse det, de bedste bryllupslokationer er dem der forsvinder hurtigst. Du kan selvfølgelig lave en søgning på Google og så vil der poppe en tusindvis af resultater op med venues, der selv påstår, at de er de bedste og billigste. Herefter er det ellers bare i gang med at sortere og indhente tilbud. Det tager lang tid!

Hvordan finder du ud af hvilken bryllupslokation der i virkeligheden er god og matcher jeres behov?

For nyligt lavede vi et opslag i vores Facebook bryllupsgruppe hvor vi spurgte de over 6.000 medlemmer hvilke bryllupslokationer i Nordsjælland, de kunne anbefale. Der kom masser af god inspiration. Særligt ét sted blev nævnt igen og igen. Det viser sig nemlig, at der gemmer sig en lille perle ved smukke Furesøen i Holte – nemlig Jægerhuset.

Jægerhuset er et af de steder hvor dit bryllup vil blive helt fantastisk uanset hvilken årstid, du bliver gift på.

Med en placering lige ud til Furesøen i skoven, en menu lavet på de bedste råvarer, hjemmelavet fra bunden og idylliske omgivelser er Jægerhuset kendt for at skabe de mest fantastiske rammer for dit bryllup.

Sommerbryllup

I og jeres gæster kan nyde solen og den hyggelige stemning med liv og både på søen og det lune vejr der indbyder til f.eks. at nyde kaffen efter middagen udenfor på den dejlige terrasse hos Jægerhuset.

Smuk udsigt fra Jægerhuset

Forårsbryllup

 

Den smukke natur omkring Jægerhuset, med påskeliljer, de skønne træer i fuldt flor og duften af forår giver masser af idyl til jeres forårsbryllup.

Efterårsbryllup

De smukke brune og gule farver og den friske luft, blade der falder af
træerne i skoven og masser af hyggelig stemning til dit efterårsbryllup. 

Vinterbryllup

En knitrende pejs, mørk rødvin, frost på plænen og søen og måske endda sneklædte
træer – så er der lagt op til masser af hygge til jeres unikke vinterbryllup .

Vinterudsigt Jægerhuset

 

Jægerhuset er selvfølgelig også det oplagte sted til en god variation af smukke bryllupsbilleder, da I både har skov og sø omkring jer!

Kontakt gerne Signe fra Jægerhuset allerede i dag for ledige datoer og en snak om jeres ønsker. 

Til dem der ikke kan undvære parkeringspladser, så tilbyder Jægerhuset hele 60 gratis parkeringspladser.

Psst.. Er I på udkig efter et lille intimt bryllup i skoven, så kan vi anbefale at tage et kig på Jægerhytten i Birkerød, med udsigt til Sjælsø.

Artiklen er sponsoreret af Jægerhuset