Luk

Sådan vælger du den perfekte ring til din udkårne!

Vielsesringe & Smykker

Hos det danske luksus smykkefirma OLE LYNGGAARD ved de, hvor vigtigt det er at vælge den helt rigtige ring til den helt særlige lejlighed, hvad enten du skal til at fri til kvinden i dit liv, eller er på udkig efter en eksklusiv morgengave til selvsamme kvinde. Samtidig anerkender de, at den udvælgelse kan være svær.

Et nyt koncept

Derfor introducerer de dig for et helt nyt univers, “YOU & ME”, hvor du kan se brandets bud på de mest imponerende ringe og få en udførlig guide til, hvordan du udvælger den perfekte ring. “YOU & ME” guiden fås også i et lille, trykt lomme format, som passer perfekt i en gentlemans indvendige jakkelomme, så hent dit eksemplar allerede i dag i en af deres butikker, så er du et skridt tættere på udvælgelsen af den perfekte ring.

For at vælge den perfekte ring til din udkårne, skal du overveje, hvad der passer hendes livsstil og personlighed bedst. Er hun til delikate smykker eller må hendes smykker gerne være mere rå og iøjnefaldende, kan hun lide diamanter eller ej og er hun til guld, sølv eller noget tredje?

Her får du 4 bud fra OLE LYNGGAARDs nye koncept “YOU & ME”, på eksklusive ringe, så du kan finde den ring, der bedst matcher din udkårnes stil.

Traditionel & Elegant

Kollektionen Ole L Solitaire er designet med simple, grafiske linjer for at understøtte styrken af 18K guld i den smukke statement diamantring i hvidguld. Hver eneste ring i denne kollektion kan du få med dit eget valg af center diamant.  Denne kollektion er perfekt til kvinden der elsker elegante og tidsløse smykker.

Udadvendt og Stilfuld

Lotus pavé er en kollektion der udstråler glamour, stil og kraftfuld femininitet. Er din udkårne en kvinde der ikke er bange for at vise sin personlighed, er det denne kollektion du skal vende din opmærksomhed mod.

Naturelsker

Elsker hun naturen og i det hele taget at opholde sig udendørs, så er ringene i Nature kollektionen et godt valg. Til den aktive kvinde er disse smukke ringe designet på en måde, der beskytter diamanterne i den aktive hverdag, uden at gå på kompromis med stil og kvalitet.

Moderne og lever i nuet

Er kvinden i dit liv med på moden og ønsker hun at bryde med de traditionelle ringe med en diamant i midten, kan du være sikker på at hun vil elske en ring fra kollektionen Love Rings. Med dens curvy former og smukke detaljer er denne 18K gult guld ring et perfekt match for hende.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN inviterer de dig til at booke en personlig konsultation hos en af deres dygtige diamant eksperter, som står klar til at hjælpe dig med selektionen i deres store udvalg af luksus smykker.