Luk

Bryllupsfest i skoven! Romantisk og hyggeligt.

Bryllupslocation

Mens bryllupsgæsterne nyder deres velkomstdrink, betages hele selskabet af farvepaletten i det falmende løv, når solen står lavt. Under middagen holder faklerne vagt udenfor, og de levende lys skaber en intens og nærværende hygge ved middagsbordene. Et efterårs- eller vinterbryllup er uforglemmeligt på sin helt egen måde – i skoven i restaurant Herthadalen midt i Sjællands Nationalpark ved bredden af den stille sø.

Forår og sommer er højsæson for bryllupper, og det er der mange gode grunde til. Også hvis du vælger at fejre Den Store Dag i Herthadalen ved Ledreborg Gods. Men den idylliske restaurant har specialiseret sig i at holde selskaber året rundt. Derfor holder Herthadalen meget af også at dække fint op til bryllupsselskaber i de mere kølige måneder, fordi beliggenheden midt i et af de smukkeste danske naturområder skaber en helt særlig kulisse om efteråret og vinteren.

Fortættet romantik

Ingen tvivl om at solen er en velkommen fest ved alle store fester – naturligvis også ved Herthadalen med dens mange muligheder for at inddrage de naturlige omgivelser i et festligt arrangement ved servering af forfriskninger og kaffe udendørs.

Men ved vinterbryllupsmiddagen skabes en unik, fortættet romantik inde i festlokalerne, hvor gæsterne kommer i stemning til at rykke lidt tættere på hinanden og identificere sig endnu mere med de store følelser, som bliver sluppet fri i den længe ventede kærlighedsfest.

Kraftig sovs og pels

Der er også er basis for at servere en anden og mere kraftig menu, end man har lyst til ved en sommer-festmiddag. På Herthadalen, hvor køkkenchef Anders Herman har en stor forkærlighed for syltninger og kraftige sovse, kunne det f.eks. komme til udtryk i en gallamiddag med vildt i centrum. Og mon ikke også nogle af dine kvindelige gæster sætter pris på, at de kan ankomme i pels til jeres fest?

Ved vinterbryllupsmiddagen skabes en unik, fortættet romantik inde i festlokalerne

En bryllupsfest huskes dels for, hvor smukke brudeparret så ud – og dels for atmosfæren og stemningen til den efterfølgende fest eller reception. Selve udsmykningen, menu og vin samt slagplanen for festens udvikling planlægger brudeparret naturligvis i tæt dialog med Herthadalen, der altid kan finde tid til en fremvisning for kommende brudepar.