Luk

Fem gode grunde til at holde vinterbryllup

Planlægning

Sommeren er højsæson for bryllupper, men er du vild med kulden, hyggen og måske endda sne, er her 5 gode grunde til at holde dit bryllup i vintersæsonen.

Måske har du, som mange af vi andre, set alt for mange romantiske Hollywood film, og har en mere eller mindre skjult drøm om, at ankomme til kirken på din bryllupsdag, i en hestetrukken kane. Selvfølgelig indhyllet i så meget pels, at selv Anna Karenina ville være blevet misundelig, alt imens sneen daler stille ned.

Men når man nu bor i Danmark, hvor vi ikke som i Hollywood, har 100 % (fake) snegaranti, kan denne drøm om et Winter Wonderland bryllup være langt væk. Der er dog stadig mange andre gode grunde til, at overveje et vinterbryllup.

Fem kølige grunde til vinterbryllup:

vinter brudepar

Et bryllup kan være med til at varme i den kolde tid.

1. Noget at glædes over i den mørke tid

Vinteren er for mange temmelig lang og deprimerende – med et bryllup at se frem til, er der helt sikkert noget at glædes over i den mørke tid, både for bryllupsgæster og det kommende brudepar. Og med bryllupsplanlægningen er der helt sikkert nok at give sig til på lange vinteraftener.

2. Mindre konkurrence

Det er udenfor sæsonen, som Johnny Madsen synger, og derfor er der knap så meget run på feststeder, bands, madleverandører mm. Det kan derfor være lettere at få lige nøjagtig det rigtige lokale, den helt rigtige kok og den helt bestemte pianist. Og så kan du jo være heldig, at priserne er knap så høje – når du nu alligevel er udenfor sæsonen.

stearinlys hjerte

Skab stemning med masser af lys til dit bryllup.

3. Færre afbud

Ofte er man om sommeren i skarp konkurrence med masser af andre fester. Derfor er der om vinteren langt mindre chance for, at dine bedste venner uheldigvis har fået invitation til et andet bryllup, samme dag.

4. Lysets fest

Stearinlys, fakler, lyskæder – det tidlige vintermørke giver rig mulighed for at pynte op med lys – og hvad er mere hyggeligt og stemningsfuldt? Lad din bryllupsfest være lysets fest.

palmer

Denne udsigt bliver bare lige lidt federe i januar.

5. Mulighed for sandstrand i januar

Det er selvfølgelig ikke alle, der planlægger bryllupsrejse lige efter brylluppet, men skulle du have mulighed og råd, så er det da bare lige lidt federe med udsigten til sandstrand og palmer, når temperaturen bevæger sig under frysepunktet i Danmark.

Har du andre gode forslag til, hvorfor man skal holde vinterbryllup, så kommentér gerne herunder.