Luk

10 brudekjoler du bare ikke må gå glip af fra Panayotis modeshow 2022!

Brudekjoler

“Annonce”

Den 9. september 2022 afholdte Panayotis deres årlige brudemodeshow, hvor de viste alle de nye 2023 brudekjoler og festkjoler.

Til modeshowet lagde Panayotis vægt på at vise de nye brudekjolers tendenser. Tendenserne er trends som går igen ved 2023 kjolerne såsom en speciel pasform, et specielt udseende, samt specielle detaljer. Det er vigtigt at du bliver gjort opmærksom på de forskellige trends så du meget hurtigere kan danne dig et billede over trends/tendenserne til når du skal tage det store valg til at vælge din drømmekjole. Dette gør det også meget nemmere for din brudekjole prøvning at du kan tage stilling til, hvilke tendenser som er din drøm, da det handler om at fremhæve det bedste af dig selv, i din drømmekjole. Her er der udvalgt 10 lækre kjoler fra modeshowet som viser de 5 fantastiske tendenser.

Hvilken tendens er du mest til?

Glitrende kjoler

Er du til den glimtende prinsessekjole, er din  drømmekjole smuk og iøjnefaldende. Det er den ene dag i livet, du får lov til at føle dig som prinsessen. Denne type kjole kan være besat af en masse glimmer eller også smukke perler og sten. Brudekjoler med glimmer er meget populært, derfor ses der også flere forskellige afskygninger af disse. Her er to bud som fra Panayotis modeshow.

Smukke Princess  (15.900,-)  der er besat af glimmer på hele skørtet og har flotte perle detaljer på toppen, en mere klassisk a-line brudekjole.

 

Unikke Audrey (15.500,-) som er dækket i et mønster af smukke sten og perler. Denne kjole er helt speciel med halterneck udskæring og den meget sexede kjole hvor kun et par hotpants er indenunder. Kjolen kan også fås med lange ærmer og skørt indenunder.

 

Chiffon skørt

Chiffon skørt er utrolig populært og det forstår vi ved Panayotis godt hvorfor. Kjolen er perfekt hvis du som brud søger  et let og elegant look. Dette skørte gør at du nemt kan bevæge dig rundt på din store magiske dag. Her er to smukke bud fra Panayotis 2023 kollektion, som du også kunne se til modeshowet.

Ellie  (11.900,-) er en utrolig smuk, elegant og meget klassisk brudekjole. Med det smukke chiffon skørt og en let meget fin blonde på overdelen. Ellie har små fine detaljer på kjolen som f.eks. blonden ved håndleddet.

 

Nandana (17.900,-) er en meget smuk brudekjole med fine deltaljer på både overdel og skørt. Den samme grove blonde fra overdelen går igen på slæbet og har ydermere en masse fint glimmer på. Overdelens blonder giver en effekt af kjoler er off shoulder. Derudover er de flotte knapper som afslutter ryggen.

 

Løse ærmer

Ærmer i din brudekjole kan være med til at give din drømmekjole den sidste finish og gøre dem endnu mere unikke!  Løse ballonærmer kan gøre kjolen mere pompøs at kigge på samt får et unik snit og  helhed. Her er to kjoler med smukke pufærmer du kunne opleve til Panayotis modeshow.

Smukke Tenneessee (12.400,-) fåes både med et a-line skørt eller havfrue. Brudekjolen har nogen smukke 3D blomster på overdelen, som også går igen på ærmene, som har den her smukke ballon effekt.

 

Smukke og meget særlige Versailles (11.400,-)  er en brudekjole som i sig selv er meget unik. Kjolen fås med det prikkede overskørt, som også matcher både overdel og ballon ærmerne. En lidt anderledes men utrolig smuk kjole.

 

Læs mere: Guide til alt det du skal bruge som brud »

Læs mere: 5 brudekjole tendenser til 2023! Se dem her »

 

Tydligt korset

Et tydeligt korset er utrolig populært, det er med til at fremme din figur og viser en meget smuk talje. Derudover kan det gøre at kjolen er mere sexet og moderne. Her får du to bud på kjoler med tydeligt korset, fra Panayotis 2023 kollektion.

Harlem  (13.900,-) en meget romantisk og klassisk brudekjole, men med et moderne twist med den smukke blonde og det tydelige korset. Derudover har kjolen de her smukke off shoulder ærmer.

 

Hattie (12.900,-) er en utrolig fin havfrue kjole, som har en dyb udskæring og en smuk grov blonde på hele kjolen. En meget romantisk kjole hvor det tydelige korset giver ekstra figur til kjolen.

 

Tidsløse stilrene

De tidløse stilrene kjoler er til bruden der ønsker et elegant look og muligheden for at pifte kjolen op med særlige accessories eller smukke detaljer. Den tidsløse og stilrene kjole er meget populært og er til dig, der søger de helt enkle kjoler med et moderne touch, hvor moderne møder det klassiske og giver et royalt look.

Libertasia (13.500,-) er et smuk eksemplar på at det enkelte tidløse look bliver mødt med et moderne touch. Kjolen er en smuk draperet a-line kjole og har flotte glimmer detaljer på ved barmen og den høje slids. Kjolen er noget helt særligt.

 

Smukke Adelfa (12.500,-) er en af kjolerne fra Atelier Panayotis kollektionen. En utrolig smuk brudekjole med et elegant snit og fine detaljer. En meget tidsløs stilren kjole.