Luk

Smukt bryllupshår – brudens produkter og guide

Skønhed

Få smukt bryllupshår – vi guider til de rigtige produkter til den store dag.

bryllupshår smukt-har-til-bryllup

Skal du selv ordne hår til brylluppet? Eller måske skal en veninde? Det kan også være, at du får en frisør til at ordne dit hår, men gerne vil forberede det til at være smukkere end nogensinde. Uanset hvad, så får du her en guide til de produkter du skal bruge – så du bliver klar til din bryllupsdag. 

til-artikler-ida

Skrevet af Ida Ladegaard – Webredaktør, Bryllup.dk

Håret er virkelig i centrum på din bryllupsdag og det er din chance for at prøve noget anderledes, end det du har til dagligt. Der er meget inspiration at hente på nettet, på f.eks. Pinterest er der meget forskelligt hår, så om du har kort eller langt hår, så skal du nok finde noget super smukt hår til din store dag. Vi har samlet nogle af vores favoritter her.

Nogle vælger at spare frisøren væk, da budgettet ofte kan være stramt. Det synes jeg er super ærgerligt. En frisør kan bringe dine drømme til live og gøre dig smukkere end nogensinde – og en god frisør kan gå ud over dine drømme og skabe noget, der er bedre, end hvad du kunne forestille dig.

Derudover har frisører de helt rigtige produkter og tilbehør, som skaber en holdbar frisure på din bryllupsdag, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit hår stadig sidder godt sidst på aftenen. Det er selvfølgelig helt op til dig om du får en veninde eller en frisør til at ordne dit hår – det er din dag.

Uanset hvad, skal du i hvert fald have lidt hjælp her, til hvilke produkter, der gør dit hår super smukt og forberedt på den vigtigste dag i dit liv.

Find inspiration til hår på bryllupsdagen her.


Børster
Det er ikke ligegyldigt hvilken hårbørste man bruge. Hvis børsten hiver for meget i håret, kan det slide rigtigt meget på det. Vælg derfor en børste, der er god til dit hår, og som er god til knuder.

Du har nok hørt om Tangle Teezer, og navnet siger det hele – de er super gode til at rede håret ud, så det ikke blevet slidt og filtret.

chloes– fås hos Chloe’s


Selv bruger jeg en børste med vildsvinehår fra HH Simonsen, den er rigtig god til hår, der har tendens til at blive elektrisk. Derudover går børstehårrene ned og masserer hovedbunden og frigiver de naturlige olier man har, hvilket nærer håret og er godt for hovedbunden.

hh_simonsen_boar_brushfås hos Billigvoks.dk 


Serum og olie
God hårpleje kan beskytte og genopbygge håret – og guderne skal vide, at ens hår har fortjent lidt ekstra opmærksomhed med alt den føntørring!  

Et finish serum kan være prikken over i’et og give dit hår ekstra glans på den store dag.
Prøv for eksempel.
GHD’s Smooth & Finish Serum..

serum– fås hos Chloe’s


… eller Biotin & Collagen Amplifying Lotion fra OGX.

224101-0108_1

– fås hos nelly.com


Hvis du har tyndt hår, kan det være svært at give fugtighed, uden at håret klasker sammen – trust me, I know!
Jeg er ret vild med Orofluido’s Super Shine Light Spray, som er en oliespay, der lige giver lidt ekstra shine.. (og så er den god til elektrisk hår!)

orofluido-super-shine-light-spray-55-ml-31

– fås hos beautycos.dk


De fleste kender og elsker Moroccanoil – der går du helt sikkert ikke galt i byen.

moroccanoil_oil_treatment_100_ml

fås hos Billigvoks.dk


Lige nu bruger jeg selv en argan olie fra Hair Doctor. Den er egentlig en meget god banding af drøj i brug/let i konsistensen. Duften er sådan en jeg tror deler vandene lidt – jeg kan nu godt lide den. Det er rart, at den har en lille pumpe, det er så svært selv at administrere, hvor meget man skal bruge, hvis det bare skal hældes ud i hånden.

hair-doctor-argan-oil-50ml-31

fås hos beautycos.dk

Læs også: Brudens Beauty Guide


Hjælp til tykkere hår
Har du ligesom jeg tyndt, skandinavisk hår? Så kan det være, at du skal kaste dig ud i nogle produkter, der hjælper håret lidt på vej.

Prøv for eksempel Swiss Hair fra Swiss Clinic, som bygger på samme formel, som deres øjenvippeserum. De lover resultater på 8 uger.

obsh0010_1

– fås hos Swiss Clinic


Du kan også årøve et lidt billigere alternativ, for eksempel L’Oreal Serioxyl Thicker Hair Serum…

loreal-serioxyl-thicker-hair-serum-90-ml-1

fås hos nicehair.dk


… eller du kan bruge min hjemmelavede vippeserum, som er en mere naturlig løsning. Masssér den ind i hovedbunden og lad den sidde 15-30 min. Find den her.


Hvis du ønsker et voloume-givende produkt, som giver dit hår lidt ekstra fylde når du styler det, skal du tage at prøve Paul Mitchell’s Extra Body Daily Boost – den sværger jeg ved! Sprøjt det i hårrødderne inden du føntørrer, det giver lige et ekstra løft. Se også de andre produkter fra serien, hvis dit hår har brug for et seriøst volumen boost.

paul-mitchell-extra-body-daily-boost-250-ml-0

fås hos nicehair.dk

Læs også: Sådan plejer du dine bryn og vipper


En anden god måde at skabe både volumen og struktur på, er med saltvandsspray.

Prøv for eksempel Salt Spray fra Rapunzel Of Sweden..

537123-0001_1– fås hos nelly.com


Lige nu bruger jeg
Lee Stafford Beach Babe Sea Salt Spray og Schwarzkopf got2b Beach Matt Texturizing Salt Spray – kan faktisk bedst lide den sidste, og den er også billigst.
10155278

– fås i Bilka og Føtex


Derudover er en god tørshampoo også god til at skabe lidt volumen.
Prøv for eksempel Batiste Dry Shampoo XXL Volume.

9093c536852a97d7a9d3d697a2e8b2fc_3054068_0– fås hos Cocopanda.dk


Eller Kevin Murphy Fresh.Hair.

f5912ae643e55a4eba70f59d3098c7e1_3022190_0– fås hos Cocopanda.dk

 


Du kan også vælge at snyde lidt, og bruge clip-on extensions. De er rigtigt smarte, hvis drømmehåret ikke er muligt med ens naturlige manke.
Se forskellige farver her.

har– fås hos nelly.com

Læs også: 8 hårmasker du kan lave af ting fra køkkenet