Luk

Brudemakeup: Make it or fake it

Skønhed

Brudemakeup: Hvem drømmer ikke om lange smukke vipper – særligt på sin bryllupdag! Er du fra naturen heller ikke udstyret med de længste bambi vipper, og drømmer du om på din bryllupsdag, at kunne slå smut med øjnene hele dagen igennem, så fortvivl ikke! Der findes helt sikkert en metode som også passer dig.

Studio shot of young beautiful bride. Professional make up and hair style.

Af: Tina Lemming  Foto: iStock

Vippe extensions
Har du ikke prøvet vippe extensions før, an-befaler vi helt klart, at du prøver det af mindst 6 uger før brylluppet. Vipperne laves i dag af utroligt dygtige eyelash teknikere i hele landet, og resultatet er fantastisk. Smukke ensartede vipper, og du slipper for bøvl med mascara (og vil det ikke bare være super på sin bryllupsdag, hvor tårerne måske trænger sig på). Der er dog nogen, der aldrig forliger sig med de kunstige vipper og derfor anbefaler vi, at du prøver det af i god tid, således at du kan få lavet en opfyldning eller to (som regel efter 2-3 uger) eller du kan få dem fjernet, hvis du ikke føler det lige er dig.

close-up of beautiful womanish eye


Eyelash lift

Er du udstyret med ok flotte og lange vipper, men vil gerne give dem lidt ekstra? Så er der 2 gode bud på, hvordan du gør det. Eyelashlift er et buk af dine vipper, så de syner både længere og kraftigere. Effekten er næsten den samme som ved extensions, men det er stadig dine egne vipper. Læg derpå en super effektiv mascara, f.eks. Max Factor Glamour Extention Mascara til ca. kr. 129,- eller Nu skin Curling Mascara til ca. kr. 230,- som har fået rosende anmeldelser i f.eks. Cosmopolitan.

max-factor_masterpieceglamourextensions3-in-1mascara_black_heroic

Tip! Hvis du vælger extensions, så brug en serum samtidig. Det styrker dine egne vipper, så de ikke bliver skadede. Vi forslår du holder dig helt fra billige falske vipper! Varme, tårer og masser af kram, kan betyde, at de pludselig ikke sidder så godt fast, og hvem ønsker at stå med et par kunstige vipper der er falder af, halvvejs igennem bryllupsdagen.

152b0b02b91-cache

Serum
Vi her på redaktionen er vilde med RevitaLash Vippe Serum. Vores testperson testede Vippe extensions først og var meget begejstret. Desværre faldt de naturlige vipper mere eller mindre alle af, da extensions faldt af. Derfor var gode råd dyre – for hvem ved ikke HVOR meget vipper kan betyde! Derfor besluttede vi os for at teste en vippe serum – og hold da op et resultat. Flotte lange vipper efter 6 uger, vi er meget begejstrede. Kan købes online til ca. kr. 500,- for 3,5 ml conditioner – nok til 3 måneder.

fullsizerender

Hvilken Essie brud er du?
Dine hænder med din nye vielses-ring skal beundres og vises frem mange gange i løbet af jeres bryllupsdag. Derfor skal dine hænder, og ikke mindst negle, naturligvis være perfekte. Ringefingeren spiller hovedrollen denne dag, og derfor skal mani-curen være enestående og dine hænder være smukke og lækre. Essie har et kæmpe udvalg af lakker og der er helt sikkert også en farve der passer præcis til dig.

c24b0365_lak