Flot makeup til bryllup

Skønhed

Få flot makeup til bryllup. Hvis du skal forberede din hud til bryllup, er det en god ide at starte i god tid. Så kan du også bedre prøve nogle forskellige produkter af og se hvad der er mest dig, og hvad der giver dig pænest hud. Her giver jeg dig et par forslag til hudpleje, produkter og redskaber – så der er lidt for både nybegynderen og den rutinerede beauty-geek.

makeup-profil
Det er altså den helt store guide her, så jeg har delt den op i nogle forskellige sider – så kan du selv springe en side over, hvis du for eksempel allerede har den perfekte serum eller en fantastisk concealer.

Side 1: Behandlinger  Side 2: Serum   Side 3: Dagcreme   Side 4: Primer   Side 5: Børster   Side 6: Concealer   Side 7: Foundation   Side 8: Pudder   Side 9: Highlighter   Side 10: Setting Spray

til-artikler-ida

Skrevet af Ida Ladegaard – Webredaktør, Bryllup.dk

Få hud som aldrig før
Du vil formentlig gerne give den lidt mere gas – nu hvor du skal giftes. Og det skal du da også! Tænk på, at det kun er én gang i livet.

Hvis du aldrig har fået hudbehandlinger før, er det helt sikkert et godt tidspunkt nu. Du er formentlig 25+, hvilket betyder, at du skal tage dig rigtigt godt af din hud. Er du i 20’erne vil du snart begynde at se fine linjer, pigmentforandringer osv. – hvis de ikke allerede er begyndt at vise sig. Hvis du er i 30’erne eller 40’erne, har du nok allerede erfaret, at de ting er svære at komme af med.

Det hele handler om forebyggelse – pas godt på din hud og brug nogle gode produkter. Hvis du ikke allerede har gjort det, så gå ned i Magasin, Salling eller lignende og få en hud-skanning. Spørg de forskellige steder, hvem der tilbyder en gratis skanning. På den måde kan du se lige netop hvad din hud har brug for – måske har den brug for Vitamin A, eller E? Eller måske noget helt andet. Hvad der er godt til andre, er nødvendigvis ikke godt til dig. Så find de produkter, der gør din hud smukkest og du føler dig bedst tilpas med.

Ønsker du at skræddersy dit eget beauty-forløb, så se vores forslag her!


Peeling
Hvis din hud tænger til en ordentlig overhaling, kan du få en peeling på en klinik. Hos Nygart Privathospital kan du for eksempel få en Biophora Peeling, som genopbygger og beskytter huden. En peeling kan forbedre fine linjer, akne, pigmentering, ujævn hud, porer, fedtet eller tør hud og giver i alt en sund glød til din hud.

nygart2

Læs mere om Biophora Peeling her.


Ansigtsbehandling
Der findes mange forskellige typer ansigtsbehandlinger, og du skal finde lige præcis den, der passer til det behov din hud har. Som regel indebærer en ansigtsbehandling en rensning af huden, en let peeling, en massage og fugtpleje – men det varierer meget fra klinik til klinik. Læs om forskellige behandlinger hos Helle Thorup i Aarhus her. Hos Greenskin.dk i København her (som i øvrigt er økologiske behandlinger!). Eller hos Dermalcare.dk i Odense, hvor du kan vælge behandlinger ud fra din hudtype – smart!
ansigtsbehandling


Dem du kan bruge hjemme

SKIN RENEWAL
Du har nok hørt om Swiss Clinic og deres Skin Renewal program, som består af disse 2 produkter. Tilsammen stimulerer de produktionen af kollagen, så de fine linjer, rynker og ar reduceres. Det er den helt rigtige behandling til dig, der gerne vil gøre din hud smukkere end nogensinde til dit bryllup. Læs meget mere om det her.

obsk13013-set_1– fås hos Swiss Clinic

Mascha Vang er deres Beauty Ambassador, se videoen med hende her:


Skinsonic +Plus Cleansing Brush
Hvis du virkelig skal forkæle din hud, skal du købe en skinsonic til dig selv. Ikke nok med at den renser din hud, den giver også din hud en let peeling, hydrering og toning. Hvis du har tendens til uren hud, er denne lille tingest helt perfekt til dig. Læs meget mere om den her.

skinsonic– fås hos Nelly.com

Læs også: Brudens Beauty Guide


Scrub
En god scrub er essentiel i din huspleje. Den fjerner døde hudceller og gør huden blød og glat. En rigtig populær scrub er Rudolph Care’s Acai Facial Scrub Mask – jeg tror, at stort set alle kvinder i min familie bruger den.
Gruden til, at den er så populær, er at den både er eksfolierende og fugtgivende. Den er økologisk, bæredygtig, og fyld med en masse lækre olier. ru

fås hos Rudolph Care

Ét svar til “Flot makeup til bryllup”

  1. […] Denne artikel handler om flot hud. Ønsker du at læse om produkter til ansigtet? Se: Flot makeup til bryllup […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *