Luk

En anderledes bryllupsgave: Tag din ægtefælle med på skiferie!

Bryllupsrejsen

skiferie-til-zell-am-see-i-bryllupsgave-min

Zell am See byder på udfordringer for alle

Du har garanteret i mange år gået med drømmen omkring, den dag, hvor du skal sige ja til din partner i kirken, og det kan være at du nu, er ved at realisere den drøm. Når den store dag nærmer sig, så er der rigtig mange ting, tanker og overvejelser, man skal gøre sig, og en af dem er gaven til din udkårne. Men hvad er det lige man skal give til sin partner? Dette er en god lejlighed til at give en ekstraordinær og anderledes bryllupsgave, og nå ja, hvorfor så ikke give en gave, som I begge to faktisk vil kunne få glæde af?

Er i begge to oplevelseslystne, og er i begge måske vilde med sneklædte bjerge og hurtigt tempo, så er en skiferie en god mulighed at give din udkårne som en anderledes bryllupsgave.

Hvis du gerne vil give din udkårne en oplevelses skiferie i bryllupsgave, så kan du komme på skiferie på flere forskellige måder.

Skiferie i bryllupsgave – uden at det behøver at koste en formue

De første tanker der strejfer en, hvis man gerne vil give en ferie i bryllupsgave er; ”det bliver en dyr fornøjelse”, og ”skulle man måske bare finde på en anden løsning”? Men sådan behøver det absolut ikke at være. Der er mange muligheder for at få fantastiske oplevelser og sneklædte bjerge, også for selv de mest rutinerede skiløbere, uden at det behøver at koste en formue.

På skiferie til Østrig

Østrig er en meget populær skidestination. Dette gælder både for familier, unge, uerfarne og rutinerede skiløbere. Østrig byder på mange fantastiske oplevelser, og det kan være at du allerede har været på skiferie i Østrig før, eller måske kender nogle der har? Hvis ja, så kan du få en masse input og garanteret nogle gode historier, der vil kunne bekræfte dit valg med din bryllupsgave.

Østrig er et charmerende og hyggeligt land der hylder mangfoldigheden. Off-piste løbere kan udfordre sig selv i enten St. Anton, Zell am See eller Saalbach. Disse destinationer er alle sande paradiser for dygtige skiløbere. De let øvede og ny begyndende skiløbere vælger som oftest Bad Gastein, der foruden udfordringerne på ski, byder på bl.a. wellness og mange forskellige restauranter, hvilket kan være tiltrængt, når man har tilbagelagt mange timer på pisterne.

Alle rejsemål i Østrig har hver sine unikke oplevelser – dette gælder uanset hvor meget eller hvor lidt erfaring i har med at stå på ski. Hvis du vil finde mere inspiration til en oplevelsesrig skiferie, uden at det skal koste en formue, så kan du finde Danmarks billigste skiferier her.

skiferie-til-flachau-i-bryllupsgave-min

Billedet er fra Flachau, der er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre.

Skiferie er en anderledes bryllupsgave – og den eksklusive af slagsen endda

Hvis du og din partner er typerne der absolut vil gå all-in, nu hvor I enten skal til at giftes eller lige er blevet gift, så har du også mulighed for at give en skiferie i særklasse. Hvis sauna- og badelandskaber, indendørs-pool, hyggelig og cosy vinlounge med åben kamin, netop lyder som din drømmegave til din udkårne – ja, så byder flere skidestinationer på skiferier med ren luksus. Så hvorfor ikke kombinere skiløb med luksuriøse værelser, gode faciliteter, gastronomi, fantastisk beliggenhed, byliv og spa? Ét hotel i Østrig rummer simpelthen det hele – Hotel Heitzmann i Zell am See. Hotellet er familieejet, og her vil I komme til at mærke, at det er et sted, der ligger familien meget kært. Her får I service ud over det sædvanlige samt en top placering midt i den hyggelige skiby, blot 200 meter fra Zell am See’s hovedlift, CityXpress.

udsigt-udover-zell-am-see-paa-bryllupsrejse (1)-min

Billede fra det familieejede hotel Heitzmann, der er beliggende i hjertet af Zell am See

Zell am See ligger ved søen Zeller See i Alperne i det centrale Østrig og selve bylivet i Zell am See byder på ægte skistemning. I de sene eftermiddagstimer, summer byen af liv, musik og glade skigæster, der alle hygger sig. Hvis vejret tillader det, hvorfor så ikke nyde udsigten på hotel Heitzmann’s tagterrasse, hvor der både bliver holdt afterski med lækre drinks og musik? Dette er det perfekte sted for dig og din udkårne. Nyd hinanden i sofagrupperne med en drinks i hånden og nyd udsigten ud over bjergene. Og hvorfor så ikke slutte en god dag af med ren selvforkælelse i welnessafdelingen? Her kan i varme og forkæle hinanden i enten sauna eller dampbad.

Du kan finde mere inspiration til eksklusive skiferier i Zell am See her.