Luk

Kender du de 3 bedste bryllupsrejsedestinationer?

Bryllupsrejsen

Hvis du og din tilkommende er ved at lave en liste over bryllupsrejsedestinationer, der skiller sig ud, og som er skræddersyet ikke bare til jeres ønsker, men også til jeres dyrebare bryllupsbudget, så får du her 3 bryllupsrejsedestinationer fra danske DANexplore, som med garanti opfylder det, I godt kunne tænke jer.

Bali, Gili og Lombok: Templer, rismarker og svajende palmer

  • Hvorfor tage dertil? Fordi du kan få en både aktiv, kulturel og afslappende ferie her. Fra smukke templer og vandreture i bjergene til skønne strande, wellness og lækker balinesisk mad – det du forestiller dig en drømme-bryllupsrejse skal indeholde, får du her.
  • Hvornår skal man tage dertil? Hos DANexplore anbefaler de at rejse til Bali i perioden april til september.
  • Hvad skal du lave? Udforsk de unikke risterrasser og lokale landsbyer i og omkring kunstnerbyen Ubud. Tag på dykker- eller snorkleture til uspolerede koralrev, spis på hyggelige strandrestauranter og besøg lokale markeder. Tag en scooter-tur op i bjergene eller fang din egen middag på en fisketur. Du kan også dyrke yoga eller lære at meditere – mulighederne er mange.

Safari i Kenya & badeferie på Zanzibar: Se elefanter og løver og nyd hvide strande og azurblåt hav

  • Hvorfor tage dertil? Det bliver jeres livs eventyr blandt savannens vilde dyr og masai krigere med masser af tid til tosomhed i jeres egen jeep kombineret med den afslappende badeferie, I har behov for.
  • Hvornår skal man tage dertil? December til februar og igen fra juni til september.
  • Hvad skal du lave? Oplev Kenyas kendte og ukendte nationalparker og kom helt tæt på The Big Five (løven, elefanten, bøflen, leoparden og næsehornet). Overnat på skønne lodges midt i naturen, se solen stå op over savannen fra en luftballon og besøg Karen Blixens historiske hus. Afrund bryllupsrejsen på Zanzibar i Stown Towns labyrintagtige gader og basarer og oplev barfodsluksus på øens smukke bounty strande med svajende palmer og azurblåt hav.

Kombi-ferie: Skiferie i Whistler og badeferie på Hawaii

  • Hvorfor tage dertil? Her får du det bedste af to vidt forskellige verdener, kan man vist roligt sige. Forestil dig en uges skiferie i et af Canadas 5 bedste skiområder efterfulgt af en afslappende badeferie på Hawaii. Aloha!
  • Hvornår skal man tage dertil? November til marts.
  • Hvad skal du lave? Du skal stå på ski ned af de 200 nedfarter, der er i Whistler og måske prøve kræfter med heliskiing. I Whistler Village finder du masser af gågader, lækre restauranter og afterski lige i byen. Når du bliver sulten kan du besøge den prisbelønnede restaurant med vinkælder, som ligger på Listel Hotel. Når du har fået nok af puddersne og det er tid til at hvile benene, kan du glæde dig til en skøn badeferie i eksotiske omgivelser, hvor du kan nyde livet på de smukke strande på Hawaii.

Mød DANexplore på bryllupsmesserne i København og Aalborg i januar 2020

Fra skirejser og kør-selv ferier med overnatning på unikke (bjørne-)lodges i Canada til ø-hop i Indonesien, safari i Kenya og badeferie på Zanzibars hvide sandstrande – uanset hvad, så vil du opdage, at danske DANexplore har det hele og lidt til. Jeg elsker, at deres motto er, at de “kun laver rejser, de selv vil med på”.

2 af deres dygtige rejsekonsulenter, Iben og Julie, står klar på Bryllupsmesserne med inspiration til netop jeres bryllupsrejse og svar på alle dine spørgsmål.

København: 18. – 19. januar 2020

Aalborg: 26. januar 2020