Luk

Her skal bryllupsrejsen gå til!

Bryllupsrejsen

bryllupsrejse

Jeg ved godt hvor bryllupsrejsen skulle gå til, hvis jeg skulle giftes (igen)! Her får du nogle af de uudforskede bryllupsrejse destinationer, som forhåbentlig kan inspirere jer, uanset hvilken type bryllupsrejse I er til:-)

Island

ja du læste rigtigt Island:-) er I parret der elsker smuk natur, vandreture, shopping, wellness, gletchere, gejsere, bjerge og regnbuer, og muligheden for at stresse helt af efter bryllupsstrabadserne, så skal bryllupsrejsen foregå på Island destinationen. Her får I alt hvad hjertet begærer og I kan nemt veksle imellem storby-shopping mode til natur-wellness mode.

Vi anbefaler også et besøg i den meget omtalte Blå Lagune og en frisk badetur i de utallige vandkilder der er rundt omkring de smukke, store bjerge. Pak bikinien, den islandske sweater og nogle gode vandrestøvler og udforsk denne smukke perle i en lækker, lejet 4×4. I kan sagtens finde billige flybilletter til Island, men husk en masse lommepenge, da Reykjavik er et shopping-mekka og priserne er lidt dyrere end herhjemme – men det er det hele værd. Og er du til lam og fisk, så vil du elske at spise på de islandske restauranter! Vi har personligt været på Island og her får du et udpluk af de fantastiske øjeblikke derfra …

bryllupsrejse

bryllupsrejse

bryllupsrejse

bryllupsrejse

Fillippinerne

hvis I gerne vil lidt længere væk hjemmefra er Fillippinerne! Højst sandsynligt vil ens første tanker falde på paradisstrande, og det kan man roligt gøre – Filippinerne har utallige af dem. Landet består af over 7000 øer og på de fleste, er der en eller flere utroligt smukke strande. Så det er bare om at komme i gang med at ø-hoppe efter sin egen helt perfekte strand.

bryllupsrejse fillippinerne

bryllupsrejse fillippinerne

bryllupsrejse fillippinerne

De fleste Filippinere taler rigtig godt engelsk, så det er nemt at begå sig i landet, og så er det et utroligt venligt og gæstfrit folkefærd. Ofte kan du finde billige flybilletter til Fillippinerne og så er det meget billigt at opholde sig i landet også.

bryllupsrejse fillippinerne

De store shopping centre i Manila byder på lækre designervarer til dejligt lave priser og du kommer ikke til at mangle noget. Spis lækker mad til fordelagtige priser, og smag på hele verden. Og selvfølgelig skal du nyde de allersmukkeste solopgang og solnedgange, mens du sidder med en lækker cocktail i hånden på din strandsol og nyder stilheden og lyden af havet.

bryllupsrejse fillippinerne

bryllupsrejse fillippinerne

Vi anbefaler at I booker jeres rejse via et rejsebureau, da det giver ro i maven, og så kan I slappe helt af velvidende at det hele er planlagt for jer og at I blot skal nyde jeres rejse i dette smukke land.