Luk

Justin Alexander 2016

Brudekjoler

Brudekjolerne fra Justin Alexander er designet over visionen om en couture-brudekjoler med et strejf af glamour, drama og luksus, men til priser der er til at komme i nærheden af. Det gør at Justin Alexander har fundet sin helt egen niche i en verden af fantastiske brudekjoler.

Forår/sommer 2016 kollektion, fra Justin Alexanders har 3 overordnede guidelines; yndefuld, old Hollywood glamour, og de rene klassiske detaljer.

”Modern and Elegant Styling for the Sophisticated Bride who simply wants the best.”

Yndefulde konstruktion: Kollektionen indeholder mere flydende kjoler, der er lette at bære og med en elegant og sofistikeret stil, med sarte lag af Chantilly kniplinger, stretch jersey og foret med charmeuse stof.

Gamle Hollywood glamour: en kollektion af brudekjoler i dramatiske figurer fra havfrue til smukke eventyr kjoler, i tyl, blonder og organza med hundredvis af timers håndværk, der understreger Hollywoods tidligere glamourøse tider.

Ren og klassisk: En tilbagevenden til en mere enkel elegance i eksklusivt design, såsom blød Mikado, Silke Dupion, silke chiffon og luxe charmeuse. Disse kjoler signalerer et tidløst look med raffineret detaljer og et strejf af 1950’erne couture
Chefdesigner Tony Mentel udtaler: “En af mine foretrukne stilarter fra samlingen er design nr. 8846. Kjolen er baseret på et print fra William Morris som jeg overførte til dette design, som sammen med den dramatiske og samtidig ærbar ryg, udgør en sofistikeret og smuk helhed.”

 

8842_067_cis_p0

8846_162_cis_p0

8827_AD-1239_BW

8828_AD-1924_BW_cis_p0

 

Forhandlere:

Brudesalonen Kennedys, Sabro (v. Århus)
Casa Lezar, København

Find flere forhandlere af brudekjoler i vores shoppingguide »

Designerens tips til bruden

“Mine bedste stil tips til brude er altid først og fremmest ”less is more”. ”Derudover er det vigtigste, at være dig selv på smukkeste vis, en brudekjolen må ikke være et kostume. Det skal være det perfekte supplement til din personlighed og den du allerede er. Stress ikke over detaljerne, jeres bryllup handler om at have en følelsesmæssig oplevelse med de mennesker, I elsker og holder af. Smil og være glad, det er hvad der gør en brud allersmukkest! ”

Læs flere artikler om brudekjoler her »

Den her kjole fra Justin Alexander er så fin og stilfuld! Hvilken type kjole har I valgt: Fylde eller ej?
http://bryllup.dk/brudekjoler/justin-alexander/

Posted by Bryllup.dk on Tuesday, June 7, 2016