Luk

Nordisk borddekoration til bryllup – se 5 fantastiske ideer her!

Borddekoration

borddækning

Der er ingen tvivl om, at den nordiske stil er kommet for at blive! Vi ser den alle vegne, og der er en hel særlig grund til at Nordic design er blevet så populær og udbredt, som det er! Princippet i nordisk design er meget simpelt – det er en fin kombination og balance af funktionalitet og smukt design. På grund af de mørke vinterdage og få timer med dagslys har designere forsøgt at designe lyse og funktionelle rum/produkter af de rå materialer, der nu en gang er til rådighed – og resultatet er enestående! Vi kalder fænomenet New Nordic – og den er selvfølgelig også at finde i bryllupsverdenen, både hvad angår påklædning og i særlig grad også borddekoration til bryllup.

5 smukke borddekorationer til bryllup

Kan du heller ikke få nok af den nordiske stil, som vi er så stolte af, og som har bredt sig til det meste af verden, så får du her 5 lækre borddekorationer til bryllup, som du nemt kan bruge til dit eget bryllup.

anderledes-borddekoration-til-bryllup-min (1)

  1. Hold det helt simpelt og lyst og brug kombinationen af det rå og det simple, bland træ og porcelæn med smukke krystalglas i forskellige former og størrelser. Det er helt fint at blande materialer og former, så længe der er ro over borddekorationen, som på billedet foroven fra polka dot bride.

borddækning

2. Brug smukt porcelæn med mønster, hvide stofservietter og blandet bestik, så du får et tilfældigt, men ordnet look. Brug bordløbere i lyse jordfarver, pynt med små røde æbler og tilføj smukke krystalglas. Simpelt og enkelt som på billedet foroven.

borddækning

3. Har du mulighed for at få palleborde og metalstole med en dejlig skind på, så er du ikke langt fra den perfekte nordiske borddekoration til bryllup. Hold dit porcelæn i lyse farver, pynt med rustikke grene og blomster i støvede rosa farver, tilføj sorte lysestager og kobber. Brug læder som du klipper i lange strimler som bordløber, eller noget andet lækkert snor. Ovenstående foto er fra Tandem photo.

borddækning

4. Her er vi ovre i hvid og metal, stadig med den nordiske stil for øje. Det simple er blandet sammen med det rå og industrielle for den perfekte kombination. En nem og fantastisk stilet borddekoration til bryllup, som ikke kræver det helt store.

borddækning

5. Til dig der ikke ønsker at det hele skal være alt for sterilt eller nordisk at se på, kan du tilføje lidt flere farver i form af blomster i f.eks. gul/orange, kobberbestik og kobber lanterner, for at give den mere hyggelige og varme stemning. Billedet foroven er fra Ruffled blog.

Hvordan skal din borddekoration til bryllup se ud? Del gerne med os ved at skrive en kommentar!