Luk

Anmeldelse: Best of ‘Den Store Dags’ bryllupsmesse i Kbh.

Vi tester

‘Den Store Dag’ åbnede sin række af bryllupsmesser rundt i landet med den to dages lange ‘flagship’-messe i Bella Center i København.

Januar er ellers kold og trist, men de mange kommende brudepar, der trodsede kulden, kunne heldigvis varme hinanden på den lange vej til Bella Center, der var fyldt op med det nyeste nye inden for bryllupstrends. Vi var med og præsenterer her ‘Best of København’.

A little (head) piece of me

Det mest hippe i øjeblikket, når det gælder accessories til brudekjolen, er headpieces (hårpynt, red.). De fås med fjer, perler, slør – kun fantasien sætter grænser. Her ses et par af Jannie Baltzers smukke designs.

Verdens mindste lastbil fyldt med øl

Nørrebro Bryghus’ stand var godt besøgt på messen, og der blev delt mange smagsprøver ud
fra den lille bil, som ville være et hit at rulle ind til ethvert bryllup.

Homo eller ej – jeg vil have denne kage

Kagekompagniet havde lavet denne flotte kreation til et bryllup mellem to mænd. Og som Ole H. ville sige: »I love it!«.

Carrie har ikke levet forgæves

Denne tyldrøm fra Rikke Gudnitz fremhæver på bedste vis Carrie-tendensen blandt brudekjoler; More is more, og det er fabulous!

Marilyn går aldrig af mode

My week with Marilyn er aktuel i biografen i øjeblikket, og Marilyn er hottere end nogensinde, også når det gælder bryllupshår. Dennis Knudsens team havde stylet denne model med et Marilyn-hår ’to die for’.
Bella Center havde mange forskellige stande, og gæsterne fik helt klart noget for pengene. Specielt hvad angik smagsprøver. Hallen bugnede med nyheder og kagemousse, og det er bestemt ikke en dårlig ting.

I forhold til de store bryllupsmesser, som i fx. London, er Danmark dog stadig ikke helt på forkant med bryllupstrends. Derfor får messen tre ud af fem Bryllupshjerter.

3 af 5 hjerter