Luk

Vi tester: Vandfast mascara

Vi tester
En vinter med sne og sjap er perfekt til at teste én af de vigtigste dele af brudens ‘survival-kit’ på bryllupsdagen; en vandfast mascara.

Selv den mest hardcore brud, kan risikere at fælde en tåre eller to på bryllupsdagen, derfor er en vandfast mascara en vigtig del af dit ‘survival-kit’ på bryllupsdagen, så du ikke ender med mascararande på alle bryllupsbillederne.

Vi har testet tre vandfaste mascaraer fra Nicehair.dk til formålet.

På budget

 

L'Oreal_vandfast_mascara

L’Oréal Lash Architect Mascara 4D Black Waterproof, pris 89 kr.

L’Oreal er kendt for sine udemærkede og budgetvenlige makeupprodukter. Denne vandfaste mascara er ingen undtagelse. Børsten giver pæne, lange og ensartede vipper og er nem at bruge. Mascaraen holder fint og denne vandfaste mascara er derfor et sikkert bud, der helt sikkert er god til prisen og derfor også giver titlen ‘bedst til prisen’.

Mellemklassen

 

Lancôme Hypnôse Waterproof Mascara Black

Lancôme Hypnôse Waterproof Mascara Black, pris 189 kr.

Lancômes Hypnôse er en favorit blandt mange. Og den vandfaste mascara giver smukke vipper, men børsten kan dog være svær at håndtere, og er man ikke øvet, kan man sagtens få vipperne til at klumpe sammen. Holdbarheden er dog fin og med lidt øvelse bliver vipperne lange of fine. Mascaraen er dog i den dyre ende i forhold til, hvad man får for pengene.

Luksusudgaven

 

Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Black

Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Black, pris 209 kr. 

Er du i forvejen fan af Diors populære Diorshow mascara, vil denne vandfaste udgave helt sikkert falde i din smag. Umiddelbart kan den tykke børste virke noget kluntet, hvilket kan afskrække nogle. Har man først vænnet sig til den, er man dog sikker på, at få lækre ensartede vipper, der holder sig pæne – også selv om man lukker op for vandværket mere end én gang i løbet af bryllupsdagen.

Dior Shows vandfaste mascara er redaktionens favorit, men mascaraen ligger dog i den dyre ende af skalaen, hvilket gør, at den ikke er bedst til prisen.

BONUSTIP

Husk at købe en god øjenmakeupfjerner, der er beregnet til vandfast mascara. Almindelige øjenmakeupfjernere kan ikke altid klare en vandfast mascara og du undgår derfor meget sorte rande under øjnene dagen efter brylluppet, hvor du måske stadig har gæster.