Luk

Naturlig makeup til den store dag

Skønhed

Hvis du vil skabe et blødt, smukt og holdbart look til den store dag, så læs med her! Vi guider dig til et holdbart og naturligt look til den store dag, med Max Factors produkter.

Max-Factor-Facefinity-All-Day-Primer-Cut-out-PackshotFor at få en makeup der holder hele dagen, er det vigtigt at bruge en primer. En primer forbereder huden til makeup og optimerer makeuppens holdbarhed. Facefinity Primer fra Max Factor er et rigtigt godt valg for de fleste, da den har en flydende og let konsistens. Fordel den i et jævnt lag over huden efter din dagcreme.Foundation-maxfactor

Når du har fugtet og brugt primer er din hud klar til Foundation. Her kan du for eksempel vælge All Day Flawless Foundation og fordele den i de dele af ansigtet hvor det er nødvendigt. Den giver et smukt, holdbart og ensfarvet look. Bare sørg for at finde den rigtige farve til dig – det guider de fleste butikker som regel til, hvis du spørger om hjælp. Du kan fordele den med hænderne, en foundation pensel eller en beautyblender.
øjenskygge-maxfactor2

Max Factors Mastertouch concealer er god til under øjnene og som highlighter. For at få ekstra glød, kan du lægge solpudderen som kontur langs kindbenet og evt. meget forsigtigt omkring ansigtsrammen. Pas på med ikke at bruge for meget, da det godt kan komme til at se unaturligt ud.Bronzing powder Hvis du ønsker at bruge en naturlig øjenskygge, laver Max Factor nogle rigtig fine brune farver med glimmer i. De hedder Excess Shimmer og konsistensen er cremet og let. Du kan for eksempel vælge at lægge en bronzefarvet på hele øjenlåget, og derefter trække den op i globelinjen.

Herefter kan du tilføje en lidt lysere kobberfarvet cremeskygge på øjenæblet.

MastertouchConcealer_2Hvis du elsker eyeliner men har svært ved at lægge den, er det en god ide at vælge en eyeliner hvor tippen er mere hård og eventuelt af filt, i stedet for en pensel. Brug Liquid Effect Eyelineromkring selve øjet og mellem vipperne, så du får et mere fyldigt look.

LE_pencil_BrownBlaze_open_V2_cmykTip! Foundation er makeuppens viskelæder. Rammer du lidt forkert med din eyeliner, kan du altid lade den tørre og rette linjen med en vatpind med Foundation på.

Max Factor_MASTERPIECEGLAMOUREXTENSIONS3-IN-1MASCARA_BLACK_HEROICPå den store dag, vil man gerne gøre lidt ekstra ud af det. Selvom man vælger et naturligt look, kan man godt gå all-in på vipperne! Max Factor har lavet Glamour Extention Mascara som indeholder forlængende fibre, det giver en super god volumen.

MF_CremePuffBlusher_LovelyPink_Rostrum_CapOnSquareGloss__EnchantingCoral_V3

Hvis du ikke naturligt at rosenrøde kinder, kan du med fordel snyde lidt med en rosa blush. Læberne kan pyntes med en koralfarvet gloss der både giver fugt og glans – den er også nemmere at vedligeholde end en læbestift der godt kan gå hen at se udtværet ud i løbet af dagen.

Du kan se looket blive til her.