Luk

CYKELTAXA TIL BRYLLUP

Planlægning

Intet er mere miljøvenligt og hyggeligt end at bruge en cykeltaxa som transport til sit bryllup!
Jeg og min mand gjorde det i maj 2015 og jeg vil her fortælle om min oplevelse.

Jeg var ikke lige til at sidde i en varm limousine eller en sportsvogn, så som mange andre fandt vi noget roligere, grønnere og oven i købet lidt billigere.

Læs om bryllupskørsel i vores shoppingguide »

Vi blev hentet ved kirken af en frisk cykeltaxa-chauffør i jakkesæt og høj hat og vi fik lov at fæstne vores egne medbragte tomme dåser, så vi fik rigeligt med opmærksomhed på turen.
Da min mand på daværende tidspunkt var dårligt gående pga. en sportsskade, var chaufføren hjælpsom og gav ham en hånd, da han satte sig i cykeltaxaen.

cykeltaxaHele familien smilede og hujede og kastede de sidste ris efter vognen, da den trillede fra kirken, og chaufføren ringede ihærdigt med klokken og så ud til at nyde det hele lige så meget som jeg og min mand.

Københavns Cykeltaxa hed firmaet vi bestilte cykeltaxaen hos og de bruger kun danske chauffører som har mange års erfaring med bryllupskørsel. Vi var glade for at kunne spørge ind til et og andet undervejs, så vi følte os ganske trygge, også ved kørestilen, som var høflig overfor andre cyklister. Tusindvis af brudepar er blevet cyklet igennem København de seneste 14 år, fortalte chaufføren os. Og i dag er det blevet ret trendigt, fordi man kan køre helt ind i parker, hvor ingen andre bryllupskøretøjer kan.

Pyntet og præsentabel

Når man bestemmer sig for at blive hentet af en cykeltaxa, kan man forvente at den er pyntet til lejligheden med blomster og diverse og det kan anbefales, at chaufføren kommer klædt i høj hat og en pæn jakke, da det ser lækkert ud på de mange billeder familie, venner og fotografen tager.
Vi fik også en rigtig god ægte champagne med, som chaufføren havde medbragt. Den smagte så godt, at vi måtte holde lidt igen, på vores halvtomme maver og fik resten med ind til receptionen.

Cykeltaxaer til gæsterne

Vi fik sent at vide, at vi kunne have haft cykeltaxaer til hele selskabet. Det havde nu også været sjovt, er jeg sikker på. To børn under 8 år må gerne sidde på skødet. Og er det muligt, uden at sidde mast, kan børn over 8 år, teenagere og smalle voksne, sidde tre sammen, sagde chaufføren. Voksne sidder normalt bare bare to og to, som vi gjorde. Jeg er først gravid nu, så vi havde ingen småbørn med.
Cykeltaxaen var stabil og vi sad godt, med massere af plads til benene. Vi behøvede ikke sikkerhedssele.
Den var overdækket med en flot sort kaleche og pyntet med hvide blomster. Bag på stod der ”Nygifte”.
Det var en okay varm maj-dag, men chaufføren havde vandafvisende tæpper til os, hvis det skulle blive nødvendigt. Sikke en galant service.

Jeg og min mand kan varmt anbefale at bruge en cykeltaxa fra Københavns Cykeltaxa.

Læs mere på deres hjemmeside www.cykeltaxa.dk

Skrevet af Camilla, Journalist